ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Κόντρα στο Ηράκλειο του Χαρίση ο Αμπελώνας

ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ: «ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2011 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:39
Του Κ. Γκιάστα
Με το Ηράκλειο Κρήτης θα παίξει ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα στην πρώτη ημέρα των αγώνων κατάταξης για ενδεχόμενη άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Μεθαύριο λοιπόν στο κλειστό της Λιβαδειάς οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας θα βρούν απέναντί τους ένα σύνολο που έχει για ηγέτη ένα πολύ γνωστό παίκτη, τον Χρήστο Χαρίση. Ο Χαρίσης που ξεκίνησε από το Ηράκλειο έκανε μεγάλη καριέρα αφού υπήρξε πρωταθλητής Ισπανίας με την Ταουγκρές. Το 2003 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον Απόλλωνα Πατρών, τη Σιένα και την πολωνική Πρόκομ Τρεφλ του Σόποτ και στον ΠΑΟΚ. Επίσης έχει και 26 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.
Το Ηράκλειο μπορεί να έχει για βασικό πλέι μέικερ τον συγκεκριμένο παίκτη (θα έχει δύσκολο έργο ο Θάνος Γκανέτσας) αλλά από την άλλη ο Αμπελώνας έχει δίψα για διάκριση. Ωστόσο υπάρχουν και προβλήματα στην κρητική ομάδα. Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου παραιτήθηκε ο προπονητής Μανόλης Δημητριάδης και στη θέση του θα βρίσκονται για τους αγώνες αυτούς οι Νίκος Τούλης και Βασίλης Ράλλης.
Το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε χθες από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα είναι το εξής:
 
Παρασκευή 27/5/2011
18:00 Έσπερος ΑΟ ΠΑ – ΣΑΑΚ Ανατόλια
20:00 Ηράκλειο ΟΑΑ – ΓΣ Αμπελώνα
 
Σάββατο 28/5/2011
17:00 ΓΣ Αμπελώνα – Έσπερος ΑΟ ΠΑ
19:00 ΣΑΑΚ Ανατόλια – Ηράκλειο ΟΑΑ
 
Κυριακή 29/5/2011
16:30 Ηράκλειο ΟΑΑ – Έσπερος ΑΟ ΠΑ
18:30 ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΓΣ Αμπελώνα
 
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Στο «στρατόπεδο» του ΓΣ Αμπελώνα τώρα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με καλούς ρυθμούς και η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη της Λιβαδειάς το πρωί της Παρασκευής. Η «Ε» ζήτησε την άποψη του προπονητή, Βαγγέλη Κουτσοκέρα για την κλήρωση των αγώνων και αυτός μας είπε: «Το Ηράκλειο είναι η πιο απογοητευμένη ομάδα από τις τέσσερις αυτή τη στιγμή. Έτσι όπως έχασε την απευθείας άνοδο ήταν λογικό. Ήρθε και η λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή και άλλαξε η ψυχολογία τους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Εμείς δεν έχουμε μεγάλα ονόματα αλλά θα βασιστούμε στην συλλογική προσπάθεια. Όπως κάναμε άλλωστε καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαχείριση των δυνάμεων κάθε ομάδας «Μετά από ένα τόσο κουραστικό πρωτάθλημα θα παίξουμε τρεις αγώνες μέσα σε τρεις συνεχόμενες ημέρες. Θεωρώ πως θα παίξει ρόλο η διαχείριση δυνάμεων- ικανοτήτων σε αναλογία με την προσπάθεια για νίκη. Εκεί θα είναι το κλειδί της επιτυχίας».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass