ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΛ

Τροπαιούχοι Δάφνη Γλαύκης και Πανιώνιος

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2011 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:39
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα έγινε χθες σε Γλαύκη και Βιολογικό η απονομή των κυπέλλων στους πρωταθλητές των 1ου και 2ου ομίλων της Β’ ΕΠΣΛ, Δάφνη και Πανιώνιο αντίστοιχα. Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου και το μέλος του Δ.Σ. Λευτέρης Γρηγοριάδης ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με φιλικές αναμετρήσεις.
Αναλυτικότερα:
ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
Εορταστικό το κλίμα στο Βιολογικό όπου οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου γιόρτασαν με σαμπάνιες την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του τίτλου που επισφράγισε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.
«Δουλέψαμε σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος. Υπήρχε βάθος στην ομάδα δηλαδή πολλοί ισάξιοι ποδοσφαιριστές και πολλοί ταλαντούχοι κάτι που φάνηκε στο τέλος» επισήμανε ο τεχνικός του Πανιωνίου Αποστόλης Κορομηλάς και πρόσθεσε:
«Ήταν παράλληλα και μια δύσκολη χρονιά γιατί υπήρχε το άγχος της επιστροφής στην Α1 ΕΠΣΛ αλλά και οι πολλές απουσίες βασικών παικτών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αν ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι θα ήταν πολύ πιο εύκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Σε ό,τι αφορά στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΛ, Μαχητή Τερψιθέας οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς στο 5ο λεπτό με τον Κίτσα Γ., για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 40’ με τον Ελευθέρογλου. Στο 55’ ο Βασιλείου Π/Γ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στον Πανιώνιο κάνοντας το 2-1, όμως στο 59’ ο Σακογιάννης έφερε πάλι τις δύο ομάδες στα ίσια.
Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με το γκολ του Βεργή, ενώ στο 80’ ο Ιορδανίδης Χρ. διαμόρφωσε το τελικό 3-3,
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ. Ακρίβο και Ντελέζο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Α., Φλώρος Π., Φλώρος Ε., Ελιζόπουλος Σπ., Ελιζόπουλος Σωτ., Σκέντζας, Θεοδώρου, Βασιλείου Π/Α, Ιορδανίσης Δ., Κίτσας (Καρδαμίλης, Στρατής Χρ., Στρατής, Ν., Στρατής Δ., Δημόπουλος, Κίτσιος, Κίτσας Ι., Ιορδανίδης Χ., Ζήσης, Βασιλείου Π/Γ.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Τζήμας, Ελευθέρογλου, Παπαδημητρίου Χρ., Τάτσιος, Βαϊτσης, Ράντου, Ντούγκος, Διαμαντής, Σακογιάννης, Μήτρου, Παπαρσένος (Παπαδημητρίου Μπ., Βακουφτσής, Καλούσης, Μάρκου, Τζιάτζιος, Βεργής).
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ
ΑΝΟΔΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
Για την ομάδα της Γλαύκης η φετινή επιτυχία δεν ήταν απλά μία ακόμα επιτυχία αλλά η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος με κατάκτηση πρωταθλήματος. Ένας πραγματικός άθλος που αν μη τι άλλο, αντανακλά στο έργο του τεχνικού Τάκη Τζιότζιου.
«Η δύναμη της ομάδας είναι τα δικά της παιδιά.», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Δάφνης σχολιάζοντας τη φετινή χρονιά και πρόσθεσε:
«Δύο χρονιές δύο πρωταθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη όρεξη προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της οι οποίοι σαφώς θα είναι πιο δύσκολοι. Σ ‘ αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο και τους χορηγούς που μας βοήθησαν σημαντικά».
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, η φιλική αναμέτρηση με την Ερασ. ΑΕΛ ανέδειξε νικητές τους «βυσσινί» με σκορ 3-2.
Ο Κορομηλάς έδωσε στο 49’ το προβάδισμα στην ΑΕΛ, για να ισοφαρίσει ο Μπατζογιάννης στο 56’, ενώ ο Κανταρίνος στο 65’ πέτυχε το 1-2. Ο Βράκας στο 80’ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 87’ ο Τζήκας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.     με βοηθούς τους κ.
ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ: Γκέκας, Μητροδήμος Θ., Μπατζογιάννης, Καραγιάννης, Πρασσάς, Υφαντής, Μπαρτζιάλης, Βράκας, Γιωργοσούλης, Τζιότζιος, Σπανούλης (Τσόλης Ν., Ιωαννίδης, Τσιαγκάλης, Μητροδήμος Δ., Κωνστάντος, Χειμώνας, Τσόλης Β.).
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ: Δρυστέλλας, Μάνικος, Περδίκης, Κορομηλάς, Σελήνης, Νασιάκος, Ντονούδης, Κανταρίνος, Κίτσιος, Τόντος, Κόρκας (Τζήκας, Δεσύλλας, Καρανίκας, Μηνάς, Παπακωνσταντίνου Ταμανάκιας, Συράκης).
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Την ερχόμενη Πέμπτη στις 18.30 στο γήπεδο Τερψιθέας θα πραγματοποιηθεί η τελευταία για τη φετινή σεζόν συγκέντρωση ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης.
Επίσης το διάστημα 22-26 Ιουνίου η Ερασ. ΑΕΛ θα μετέχει στο Βόρας Cup με δύο ομάδες ’96-’97 και ’98.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass