ΕΙΧΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

Επαφές με Δημοσθένη Τζέκο

*Ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2011 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:39
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής του Φωκικού Δημοσθένης Τζέκος, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί τη νέα σεζόν, στην ομάδα του Τυρνάβου 2005.
Ο Καρδιτσιώτης σέντερ φορ που και πέρυσι είχε ακουστεί το ονομά του, μετατίθεται στην Αεροπορία στη Λάρισα και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην τυρναβίτικη ομάδα, ενώ γνωστή η αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει με τον τεχνικό, Μιχάλη Ζιώγα.
Σημειώνεται ότι ο Τζέκος σημείωσε το μοναδικό γκολ που πέτυχε ο Φωκικός στον Τύρναβο και η ομάδα της Άμφισσας οδηγήθηκε στα πλέι οφ ανόδου, στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Σήμερα εν τω μεταξύ και ώρα 5 το απόγευμα, ο Τύρναβος 2005 θα αγωνιστεί στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας με την Αναγέννηση και θα δοκιμαστεί για λογαριασμό του Τυρνάβου ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Σπύρος Σιμψιρής.
Θετικά δε απάντησε ο Τύρναβος σε πρόταση-πρόσκληση που του έγινε για να παίξει στη Θεσσαλονίκη με τους Νέους του ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή ή αρχές της επόμενης εβδομάδας.
«ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕ ΚΟΤΑΡΕΛΛΑ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΑ
Λύθηκε εν τω μεταξύ η συνεργασία με τον Κώστα Κοταρέλλα, που αγωνίστηκε για έξι μήνες στην ομάδα του Τυρνάβου.
Επίσης, έγινε μια πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα και στον Κώστα Γεωργαντζιά, θα υπάρξει και δεύτερο ραντεβού εντός των ημερών προκειμένου να τελειώσει το θέμα είτε θετικά, είτε αρνητικά.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Άτυχος στάθηκε στη χθεσινή προπόνηση ο γκολκίπερ Πέτρος Καραναστάσης, ο οποίος τραυματίσθηκε στον καρπό και θα τοποθετήσει το χέρι του στον γύψο.
Έτσι θα μείνει για δυο εβδομάδες περίπου εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων και ουσιαστικά αρχίζουν οι διακοπές για τον Γοννιώτη γκολκίπερ, καθώς στις 3 Ιουνίου ολοκληρώνονται και οι προπονήσεις της ομάδας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass