ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Τα «παλικάρια» του Αμπελώνα πάνε στη.... Λιβαδειά

ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2011 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:38
 Στη Λιβαδειά τελικά θα δώσει τις νέες μάχες ανόδου στην Β’ Εθνική μπάσκετ ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα. Αυτό ανακοινώθηκε χθες από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.
Ουσιαστικά θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με τέσσερις ομάδες. Τον ΓΣ Αμπελώνα, τον Έσπερο Πατρών, το Ανατόλια Θεσσαλονίκης και το Ηράκλειο της Κρήτης. Όλες αυτές οι ομάδες κατέλαβαν τις 2ες θέσεις στους 4 ομίλους της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αυτό το μίνι πρωτάθλημα λοιπόν θα διεξαχθεί προκειμένου να καθοριστεί η σειρά προτεραιότητας προς κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στην Β΄ Εθνική Κατηγορία την περίοδο 2011 -2012. Οι ελπίδες είναι πολλές και αρκεί να αναφέρουμε πως πέρυσι μετά από την ίδια διαδικασία οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν προβιβάστηκαν.
Αύριο μάλιστα στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. η κλήρωση των αγώνων.
ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ήδη το τεχνικό τιμ του Αμπελώνα έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους συγκεκριμένους αντιπάλους. Οι προπονήσεις φυσικά και έχουν πάρει μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς ουσιαστικά η άνοδος μπορεί να κριθεί από ένα παιχνίδι και τις διαφορές στο σκορ.
Στις τάξεις των παικτών υπάρχει μια σχετική ικανοποίηση που οι αγώνες θα διεξαχθούν αυτό το τριήμερο και όχι το επόμενο. Ήδη βρίσκονται πολλούς μήνες συνεχόμενους μέσα στο γήπεδο και θέλουν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της κούρασης.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Στο Ηράκλειο (που έχασε το ντέρμπι με το Φιλαθλητικό και αυτόματα την άνοδο) είχαμε χθες την παραίτηση του προπονητή Μανόλη Δημητριάδη. Στη θέση του θα συνεχίσουν οι βοηθοί του Νίκος Τούλης και Βασίλης Ράλλης. Αξίζει να τονίσουμε πως στη σύνθεσή του το Ηράκλειο έχει τον Χρήστο Χαρίση παλιό παίκτη του Ολυμπιακού.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass