ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΕΤΟΥ

«Βούλιαξε» η πλατεία Μακρυχωρίου

*ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΑΤΟΜΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ *Ι. ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ: ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2011 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:38
 Με πρωτοφανή για τα χρονικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου παρουσία κόσμου ο Αετός Μακρυχωρίου γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού. Περισσότεροι από 1500 φίλοι του συλλόγου και όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους τη χοροεσπερίδα η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία περνώντας παράλληλα το μήνυμα ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρά τα δύσκολα οικονομικά χρόνια που ζούμε έχει δυναμική, έχει παρόν και μέλλον.
Η εκδήλωση άρχισε με μια σύντομη ιστορική αναδρομή από την κ. Στέλλα Μητσογιάννη η οποία αναφέρθηκε στην πορεία και την εξέλιξη του Αετού όλα αυτά τα 50 χρόνια, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γκουτζαμάνης ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους μίλησε για τους μελλοντικούς στόχους και τις προοπτικές του Αετού, για τη σημαντική όπως τη χαρακτήρισε στήριξη του κόσμου και την ανάγκη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να παραμείνει ερασιτεχνικό.
ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου η διοίκηση του Αετού τίμησε ορισμένα πρόσωπα που συνέδεσαν το όνομά τους με την ιστορία των «κιτρινόμαυρων». Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι δύο εκ των μελών του ιδρυτικού Δ.Σ. του συλλόγου που βρίσκονται εν ζωή Χαρ. Χρήστου και Π. Γιαννακόπουλος, οι παλιοί πρόεδροι Β. Γεωργόπουλος, Ι. Τάχας, Ηλ. Γκρέτσης, Χρ. Παλάτος, Θ. Τσέτσιλας, Ζ. Λιούπας, Ι. Λιούπας, Δ. Χατζής, Αθ. Καραθάνος, Γρ. Στάθης, Θ. Τσιτούρας, Γ. Μπούτος, Ι. Βλάγκας, Θ. Ζησόπουλος, Αλ. Τσιτούρας, Ν. Μητσογιάννης και Ι. Γεωργόπουλος καθώς επίσης η ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ την περίοδο 1989-’90 από τους οποίους παρευρέθηκαν οι κ. Κουκουθάκης, Σουπεκιώτης, Γουντσιώτης, Τζανέκας, Ανδρέου, Ζιώγας, Γκαμπούρας Γ., Γκαμπούρας Χρ., Μητσογιάννης και Κουτσοδήμος.
ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ
Για τη διασκέδαση του κόσμου οι άνθρωποι του Αετού φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό αποδείχθηκε από την παρουσία των εκ των κορυφαίων στο είδος τους Πετρολούκα Χαλκιά στο κλαρίνο, Γιώτας Παππά και Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι. Το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας και το κέφι χτύπησε κόκκινο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βασίλης Έξαρχος, οι αντιδήμαρχοι Τεμπών κ. Αντάμαλης, Ρήγας, Έξαρχος, Τσιαπλές, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σαϊτης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μακρυχωρίου κ. Μπούτος, ο πρώην δήμαρχος Μακρυχωρίου κ. Λιούπας, εκπρόσωποι ερασιτεχνικών σωματείων, χορηγοί της ομάδας, ενώ την ΕΠΣΛ εκπροσώπησε ο κ. Βλάγκας. Τέλος επιστολή απέστειλε ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί για τη στήριξή του όπως επίσης τους εθελοντές της εκδήλωσης και τους χορηγούς.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass