ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ ΜΕ 4-0

Φιλική νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2011 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:36
 Φιλική νίκη στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων πέτυχε χθες ο τοπικός Αχιλλέας με 4-0 επί της μικτής Νέων της ΕΠΣΛ.
Τα γκολ για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου πέτυχαν οι Αντωνιάδης με μακρινό σουτ στο 31’, Κουκουτής (υπό δοκιμή επιθετικός από την ΑΕΔ Ενιπέα) στο 65’, Νικούλι στο 74’ και Τρίγκας στο 86’ με πέναλτι που κέρδισε ο Νικούλι.
Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του Αποστόλη Τσιανάκα με τους «κιτρινόμαυρους» στους οποίος προπονείται τον τελευταίο καιρό, ενώ μαζί με τον προαναφερόμενο Κουκουτή δοκιμάσθηκε και ο νεαρός επιθετικός του Ζαππείου, Χριστοδούλου.
Τα φιλικά παιχνίδια τόσο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων όσο και για την μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα ο Αχιλλέας το προσεχές Σάββατο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Νέων Κ-17 (το γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα), ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα υποδεχθεί την Πασχαλίτσα ομάδα Α’ Ερασιτεχνικής του Νομού Καρδίτσας.
Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για φέτος το ερχόμενο Σάββατο στην Αγιά (17.30) με αντίπαλο τον Δωτιέα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Κουτσοκέρας, Θεοδωρόπουλος, Χρυσακόπουλος, Αγγελόπουλος, Λουλάι, Θανόπουλος, Αετόπουλος, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος, Παλιούρας, Τασιόπουλος (Σακελλαρίου, Τσιανάκας Απ., Λούκουτος, Ζαφειρούλης, Γκατζόγιας, Τρίγκας, Νικούλι, Τσιανάκας Β., Κουκουτής, Χριστοδούλου).
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ: Κούτσικος, Κορομηλάς, Παναγιώτου, Καλπίας, Κατσιάνος, Παντελιάδης, Σουλιώτης, Λάιος, Δημολιός, Σεΐζης-Μπανάκας, Καψιώχας (Μπρούτσος, Καραντώνης, Καρακώστας, Τσέτσιλας, Μπάρδας, Σελήνης, Σιαφαρίκας, Γκαλγκανόπουλος, Δαούλας).
Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ
Εν τω μεταξύ αύριο Παρασκευή στις 21.00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ θα επαναληφθεί η Γενική Συνέλευση του Αχιλλέα Φαρσάλων στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό της νέας περιόδου και στη μετέπειτα πορεία του συλλόγου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass