ΟΙ ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΘΩΜΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΦΑΚΙΤΣΑ

Πρωταθλητές στη... βροχή

* ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΠΥΛ ΜΕ 2-0 * ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Α2 ΟΙ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2011 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:36
Τι κι αν έβρεχε ασταμάτητα. Τι κι αν οι αρκετοί από τους συγκεκριμένους αθλητές έχουν αφήσει την ενεργό δράση. Οι εργαζόμενοι έδειξαν πως έχουν δίψα για αθλητισμό και δη για ποδόσφαιρο. Πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις όλοι όσοι αγωνίστηκαν στους τελικούς των πρωταθλημάτων των Εργαζομένων που διοργάνωσε για μια ακόμη φορά ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Λάρισας.
Χθες λοιπόν στα γήπεδα «Γ. Μητσιμπόνας» πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί τόσο της Α1 κατηγορίας όσο και της Α2. Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Αρτοποιοί και οι Αργυροχρυσοχόοι που νίκησαν αντίστοιχα Πυροσβεστική και Οικοδόμους με το ίδιο σκορ (2-0).
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε καθαρά αθλητικά πλαίσια και χωρίς κανένα παρατράγουδο παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρχε. Μάλιστα λίγο μετά τη λήξη των δύο αναμετρήσεων όλοι οι αγωνιζόμενοι χειροκροτήθηκαν και πήραν μετάλλια και κύπελλα από τον πρόεδρο του ΑΟΔΛ, Γιάννη Οικονόμου και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, Μιχάλη Τσακίρη. Ο Γιάννης Οικονόμου στη μικρή του ομιλία ανέφερε τα εξής: «Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη συμμετοχή σας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν και ελπίζουμε να το ευχαριστήθηκαν. Θέλουμε κάθε χρόνο να βελτιώνουμε τις αγωνιστικές καταστάσεις και ζητάμε τη συμβολή σας σε αυτό».
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ 0
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ          2
Αμφίρροπο ήταν το πρώτο χρονικά παιχνίδι. Ο Ακριβούλης ήταν αυτός που λίγο μετά το πρώτο τέταρτο του ματς άνοιξε το σκορ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα των Αργυροχρυσοχόων. Στη συνέχεια υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Ώσπου φτάσαμε στο 80΄ για να έρθει ο Τασιούλης και να διαμορφώσει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραγιάννης με βοηθούς τον Γκαραβέλη και τη Χρηστίδη. Υπήρχαν στιγμές διαμαρτυρίας από κάποιους παίκτες αλλά σε γενικές γραμμές κράτησαν τις ισορροπίες.
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Κυρίτσης, Παρλίτσης, Αγγλόπουλος, Γεράσης, Γκουδαλάς, Τούλιος, Τσιούτρας, Αργυρούλης, Χριστοδούλου, Σιρλής, Χριστοδούλου Ν. ενώ την ομάδα ολοκλήρωναν και οι: Καραντάνος, Κρίκης, Μπρούζας, Γκάτσας, Κοκκινάς, Γκουτσίδης, Σαρακατσάνης.
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ: Καλογιάννης, Γελαλής, Καραμήτρος, Ρόσης, Γαλατσίδας, Παπαχρήστος, Ζιάκας, Ακριβούλης, Τασιούλης, Μπαζούκας, Ματράκης ενώ την ομάδα ολοκλήρωναν και οι: Μαγκούτας, Μπασίνος, Κόκας, Τζήρας, Τσιούρβας και Ταμπούρης.
ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ   2
ΠΥΛ    0
Έχοντας βασικούς παίκτες τον Θωμά Κυπαρίσση και τον Νίκο Φακίτσα οι Αρτοποιοί είχαν… πολύ ψωμί από τη μέση και μπροστά. Ο Φακίτσας ειδικά ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα στη νίκη καθώς πέτυχε ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε άλλο ένα στο δεύτερο. Συγκεκριμένα στο 73΄ έβγαλε ασίστ στον Τσίτσια και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Οι Πυροσβέστες προσπάθησαν να μειώσουν με μια κεφαλιά του Μακρή αλλά δεν είχε εύστοχη κατάληξη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βλιώρας με βοηθούς τον Σκέτο και την Κομισοπούλου Γ. Τα πήγα περίφημα χωρίς να δυσκολευτούν σε κάποια φάση.
ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ: Γκούλιος, Πέρκας, Καρδάρας, Αλβανός, Γκίκας, Δούκας, Τσιάτας, Καστανούλιας, Τσίτσιας, Φακίτσας, Κυπαρίσσης ενώ την ομάδα ολοκλήρωναν και οι: Καζάκης, Γκόλτσιος, Παπαδούλης, Ντίστας, Μπίκος, Γεωργάκης.
ΠΥΛ: Κοβόσογλου, Αρβυθάς, Χήρης, Γωγουβίτης, Καλλιάρας, Λάλλας, Κακαγιάννης, Κουμπάρος, Μακρής, Χαχόπουλος, Αντωνίου ενώ την ομάδα ολοκλήρωναν και οι: Κίτσιος, Βασιλός, Βασιλός Π., Κωνστάντος, Πουρνάρας, Γκουτζουρέλας και Τσικριτσής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass