Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Γιόρτασε την κατάκτηση του τίτλου

* Μ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2011 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:36
Σε βροχερό φόντο, που δεν ήταν ικανό όμως να χαλάσει την εορταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο Νεάπολης έγινε χθες η απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, Ηρακλή Λάρισας. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς επισφραγίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο για την ιστορική Λαρισινή ομάδα που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες κατάφερε χάρη στις προσπάθειες του προέδρου Μανώλη Δασκαλόπουλου και των υπόλοιπων παραγόντων να πανηγυρίσει όχι απλά την άνοδο αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Ξεκινήσαμε από το μηδέν με παιδιά από τη συνοικία μας, τα οποία αξιοποιήσαμε και κατάφεραν να βγουν πρωταθλητές» επισήμανε ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας σε δηλώσεις του στην «Ε» και πρόσθεσε:
«Τώρα προγραμματίζουμε την επόμενη χρονιά, στην Β’ κατηγορία οπού εκεί θα στηριχτούμε στα νέα παιδιά, κάνοντας και μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν. Θα ήθελα να ζητήσω, από τους παράγοντες της Νεάπολης να μας βοηθήσουν, γιατί μόνος μου δεν θα μπορώ να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν».
Από την πλευρά του ο τεχνικός ων «κυανολεύκων» Βαγγέλης Κώτσιος επισήμανε:
«Πιστεύω ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά αναγέννηση της ομάδας. Συγκροτήσαμε μία ομάδα, με παιδιά της συνοικίας και καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον στόχο της ανόδου ο οποίος συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τη νέα χρονιά ελπίζω να έρθουν και άλλα καινούργια παιδιά και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Ηρακλή πάλι μεγάλο» κατέληξε ο Βαγγέλης Κώτσιος.
Την απονομή του τροπαίου στους «κυανόλευκους» έκανε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, Γιάννης Βλάγκας.
Στο φιλικό που ακολούθησε ο Ηρακλής αντιμετώπισε τον πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΛ Μαχητή Τερψιθέας από τον οποίο ηττήθηκε με 2-1. Τα γκολ πέτυχαν ο Μάγγος για τον Ηρακλή στο 33' και ο Μάρκου Κ. για τον Μαχητή στο 15' και στο 32'. Ο προπονητής του Ηρακλή Βαγγέλης Κώτσιος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ ο προπονητής του Μαχητή Βαγγέλης Μπρισίμης είχε την ευκαιρία να δει και κάποιους υπό δοκιμή παίκτες βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Πρόκειται για τους Χριστοδούλου Κ. και Σ. (δεξί μπακ και χάφ αντίστοιχα από την Αγιά) τον Μάρκου (αριστερό χαφ από το Καλοχώρι) και τον Καλούση (σέντερ φορ από την Ακαδημία Πλίτση).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλαντζής Α. με βοηθούς τις Κορέστη και Πιτσαρή.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τσιτρούλης, Νεράντζης, Λόης, Δελόπουλος, Μάγκος, Μούτσος, Καρβούνης, Μιχαηλίδης, Αργυρούλης, Φιλίππου, Κουρούπης (Φακίτσας, Παππάς, Μπουτακίδης Δ., Μπουτακίδης Α., Παπαθανασίου, Πιστάλης, Μπασούρης, Αποστόλου, Δολμές, Κώτσιος).
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Παπαρσένος, Ελευθέρογλου, Τσινούδης, Καραπέτσας, Αλτάκης, Μέκρας, Βεργής, Μάρκου Κ., Χριστοδούλου Κ., Χριστοδούλου Σ., Τάτσιος (Βακουφτσής, Παπαδημητρίου, Ντάλας, Διαμαντής, Μήτρος, Κυριάκος, Ντούγκος, Ράντου, Σάρρος, Μάρκου, Καλούσης).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass