ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Με νέα παιδιά κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης

* ΙΣΩΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ή ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2011 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:34
 Πέφτει η αυλαία την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και ο Τύρναβος 2005 θα υποδεχθεί στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, τον Οδυσσέα Αναγέννησης.
Ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δυο ομάδες ήδη εξασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία και κάνουν σχέδια για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει τη φετινή χρονιά με νικηφόρο αποτέλεσμα και να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση.
Ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Μιχάλης Ζιώγας το βέβαιο είναι ότι θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς παίκτες και θα δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν την αξία τους και ότι έχουν μέλλον.
Αναμένονται λοιπόν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και αυτό θα αποφασιστεί οριστικά στην προπόνηση της Παρασκευής, οπότε και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. για την κυριακάτικη αναμέτρηση.
Προβλήματα αγωνιστικά δεν υφίστανται και θα επανέλθει ο Κώστας Γεωργαντζιάς ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Φωκικό.
ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Οι προπονήσεις πάντως της ομάδας δεν θα σταματήσουν στις 15 Μαΐου και θα συνεχισθούν τουλάχιστον μέχρι τέλος του μηνός.
Ενδεχομένως και να δοθεί ένα φιλικό παιχνίδι στα Γιάννενα ή την Καβάλα, ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να παίξουν με τον Τύρναβο 2005, αλλά μέχρι χθες τίποτα ακόμη δεν ήταν βέβαιο.
Οριστικά θα το γνωρίζει αυτό η τυρναβίτικη ομάδα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Πιθανόν να γίνουν και ένα ή δυο ακόμη φιλικά με ομάδες από το νομό, ενώ θα δοκιμασθούν και ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δυναμικό του Τυρνάβου 2005.
ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Μετά τον αγώνα του Τυρνάβου 2005 με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, επίκειται ραντεβού ανάμεσα στον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και στον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Μπρέζα, όπου θα γίνει συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Οι διοικούντες στον Τύρναβο είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του κ. Ζιώγα, ενώ και εκείνος δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την άριστη συνεργασία που υπάρχει.
Εκτιμούμαι ότι μόνο σε μια περίπτωση δεν θα συνεχίσει στον Τύρναβο και αυτή είναι εάν του γίνει η τιμή να αναλάβει την ΑΕΛ, ομάδα όπου μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά και την έχει πάντα στην καρδιά του, ο Καλοχωρίτης τεχνικός.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass