ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

«Ο Τοξότης δεν υποβιβάστηκε, τον έριξαν»

ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΩΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2011 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:34
 Για τον υποβιβασμό του Τοξότη στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία μίλησε στο «3ο ημίχρονο» ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Κορομηλάς ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα δεν άξιζε να υποβιβαστεί αλλά κάποιοι την έριξαν. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» άφησε αιχμές κατά του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ χαρακτηρίζοντας άδικη την απόφαση σχετικά με τα όσο συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Βερδικούσια, μια απόφαση που σύμφωνα με την άποψή του ήταν η μεγαλύτερη αιτία του υποβιβασμού, ενώ υποστήριξε ότι και τα διαιτητικά λάθη στέρησαν από τον Τοξότη τουλάχιστον 10 βαθμούς.
«Αν πούμε την αλήθεια θα γίνουμε κακοί. Για μένα η ομάδα δεν έπεσε, αλλά την έριξαν κάποιοι που ενδεχομένως δεν θέλουν τον Τοξότη σ’ αυτήν την κατηγορία ή και να πάει παραπάνω. Η ομάδα δεν άξιζε να υποβιβασθεί σύμφωνα με το ποδόσφαιρο που έχει παίξει. Αντιθέτως έπρεπε να είναι στην εξάδα είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κορομηλάς και συνέχισε:
«Η απόφαση με τη Βερδικούσια για μένα ήταν άδικη γιατί ο Τοξότης σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να μην παίξει, απλώς ήταν μία ασάφεια του διαιτητή και η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ ήταν πέρα για πέρα άδικη.
Από κει και μετά για να συνέλθουμε χρειάστηκε να περάσουν 4-5 παιχνίδια. Μας πήρε από κάτω. Και όταν έχεις μια νεανική ομάδα υπάρχει και το άγχος.
Επιπλέον χάσαμε τουλάχιστον 10 βαθμούς από κακές διαιτησίες. Το αποκορύφωμα ήταν ότι με το Σωτήριο ο διαιτητής μας ακύρωσε κανονικό γκολ, ενώ με τον Όλυμπο ο διαιτητής άφησε 7-8 λεπτά καθυστέρηση και δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει.
Η ομάδα είχε τα φόντα να μείνει στην κατηγορία γιατί πάνω απ’ όλα έπαιζε ποδόσφαιρο αλλά τελικά –έγιναν και κάποια οργανωτικά λάθη- υποβιβαστήκαμε».
-Ποια είναι η επόμενη μέρα;
«Ο Τοξότης έχει παιδιά από πίσω, θα κάνουμε ανασυγκρότηση και πιστεύω ότι θα είμαστε περαστικοί από την κατηγορία».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass