ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Στον τελικό οι Ατρόμητοι/Θύελλα

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΙΤΣΗ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2011 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:33
Το εισιτήριο για τον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ σφράγισαν χθες οι Ατρόμητοι/Θύελλα οι οποίοι επικράτησαν στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό της Ακαδημίας Γ. Πλίτση με 1-0. Ο δεύτερος φιναλίστ της διοργάνωσης θα γίνει γνωστός αύριο Κυριακή μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ελασσόνας με την Ερασ. ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Δαμασίου και θα ξεκινήσει στις 18.00
Παρουσία αρκετών γονέων και φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» οι Ατρόμητοι/Θυελλα κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δόθηκε στο 15ο λεπτό και να πετύχουν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. «Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Βασίλης Νταφόπουλος ο οποίος ελίχθηκε πολύ ωραία στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με καλοζυγισμένο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 33’ ο Μαργαρίτης είχε μία καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε πόδια αμυνομένων.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με την Ακαδημία Πλίτση να έχει την υπεροχή των κινήσεων και να πιέζει διαρκώς αντίπαλό της για την ισοφάριση. Με κύριους εκφραστές των επιθετικών ενεργειών τους Δημολιό, Δημητρέλη και Κ. Χατζή η ομάδα του Οράσιο Μοράλες επιδίωξε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί ουσιαστική στην τελική προσπάθεια, σε αντίθεση με τους Ατρόμητους/Θύελλα που θέλησαν να αξιοποιήσουν κάποιες αντεπιθέσεις για να διασφαλίσουν τη νίκη όπως στο 65’ (κοντινό πλασέ) και στο 70’ (ψηλοκρεμαστό πλασέ) με τον σκόρερ Νταφόπουλο. Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με την ομάδα του Θοδωρή Βουτυρίτσα να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές είχαν και ένα οριζόντιο δοκάρι στο 57’ από εκτέλεση φάουλ του Θεοχαρόπουλου από το χώρο της μεσαίας γραμμής.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Ηλ. Αναστασίου που είχε βοηθούς τις πρωτοεμφανιζόμενες κ. Κορέστη και Χατζή.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ: Παγιούλας, Τσιαμπαλής, Νταλλαγιώργος, Κατσιάνος, Αδρέου, Θεοχαρόπουλος, Σολάκου, Νταφόπουλος, Θεοδώρου, Βουτυρίτσας, Μαργαρίτης (Χολέβας, Χριστόπουλος).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. ΠΛΙΤΣΗ: Σαρακατσάνης, Μαστορογιάννης, Κόκοβας, Δάσσιος Ι., Δοδοντσάκης, Ντιντής, Δραχαλίβας, Χατζής Κ., Καλούσης, Δημητρέλης, Δημολιός (Κυριακίδης, Τσεκούρας, Δάσσιος Δ.).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass