ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (1-0)

Πολύ καλή παρουσία του Τυρνάβου στο Βόλο

* Ο ΜΠΡΕΣΚΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 84’ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΠΕΟ

Δημοσίευση: 30 Απρ 2011 23:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:31
Τρεις ημέρες μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Φωκικό, ο Τύρναβος έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου έχασε σε φιλική αναμέτρηση από τον Ολυμπιακό, με σκορ 1-0.
 Εάν κάποιος δεν γνώριζε τη διαφορά των δύο κατηγοριών που χωρίζει Ολυμπιακό Βόλου και Τύρναβο και παρακολουθούσε το φιλικό, θα έβγαζε το συμπέρασμα πως μάλλον οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία και αυτό δεν είναι υπερβολή.
Ο…μεταμορφωμένος Τύρναβος σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Άμφισσας, έχοντας στη αποστολή δέκα παίκτες κάτω των 20 ετών έπαιξε στα ίσα τον Ολυμπιακό Βόλου και για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι Βολιώτες κατάφεραν με πολύ κόπο να πετύχουν ένα γκολ στο 84’, με κεφαλιά του Μπρέσκα. Αξίζει να τονίσουμε πως ο Τύρναβος 2005 ξεκίνησε την αναμέτρηση με δύο νέα παιδιά που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα τον Πάτρα και τον Αλεξίου, παρόλα αυτά ανταποκρίθηκαν όλοι πολύ καλά και έδειξαν μια ωραία αγωνιστική εικόνα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, που στο τέλος της αναμέτρησης έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Μιχάλη Ζιώγα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπράβο, έχεις μια πολύ καλή ομάδα και σου εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τύρναβος 2005 έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο 0-0 με τους Κωστέλο, Λούγκο και Αλεξίου. Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν είχε τη μεγάλη φάση και απλά αρκέστηκε σε κάποιες εξάρσεις του Μπρέσκα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανόλης Σκουλάς, που είχε βοηθούς τους Αντώνη Δαλούκα και Κώστα Πετρόπουλο, ενώ 4ος ήταν ο Κρητικός Δημήτρης, όλοι του συνδέσμου Θεσσαλίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Τόμας, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Αλβάρεζ, Σολάκης, Μπρέσκα, Νόε Κόστα, Μάρτιν. Έπαιξαν και οι: Ρόκας, Μητρόπουλος, Ψυχογιός, Γκοντοβός, Μαρούλης, Νέμεθ.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Γούπος, Σκούπρας Κ., Τσορμπατζίδης, Γεωργαντζιάς, Πάτρας, Μάγγος Θ., Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Κωστέλος, Χριστοδούλου, Νάκας.
Αγωνίσθηκαν και οι: Γρηγορίου, Λούγκος, Σιάτρας, Κοταρέλας, Μάγγος Κ., Καραγκούνης, Κιόρογλου, Κλάζογλου, Τσούκαλος, Κράββαρης.
* Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Σταυρίδης, ο οποίος συνεχάρη τους Μιχάλη Ζιώγα και Μιχάλη Μπίζιο, για τη φετινή πορεία του Τυρνάβου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαΐου, ο Τύρναβος σε νέο φιλικό παιχνίδι θα αγωνισθεί με τη Δήμητρα στη Γιάννουλη στις 5.15 μ.μ., ενώ έγιναν προτάσεις για φιλικά και από ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Καβάλα, που περιμένουν την εξέλιξη των υποθέσεων για τις αδειοδοτήσεις, προκειμένου να κλεισθεί ημερομηνία για να παίξει ο Τύρναβος 2005, με κάποια από τις παραπάνω ομάδες, την ερχόμενη εβδομάδα.
* Το αθλητικό τμήμα της «Ε» εκφράζει τις ευχαριστίες του στο athleticlarissa και στον Χρήστο Γκατζούλη, για την παραχώρηση των φωτογραφιών
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass