ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ

Σάββατο το ντέρμπι της Γ’ Εθνικής μπάσκετ

* ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΛΟΓΩ ΘΛΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2011 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:26
Του Κ. Γκιάστα
Σάββατο στις 18.00 και όχι Κυριακή θα διεξαχθεί τελικά το μεγάλο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Φοίνικα. Αυτό αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας καθώς την Κυριακή λίγο πιο δίπλα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αγωνίζονται για τη Σούπερ Λίγκα Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός και ο κίνδυνος σύγκρουσης των οπαδών των δύο τοπικών ομάδων είναι μεγάλος. Το ίδιο ωστόσο είχε συμβεί και στον αγώνα με τον Αμπελώνα αλλά τα επεισόδια έγιναν μέσα στο κλειστό ανάμεσα σε φιλάθλους της Νίκης Βόλου και του Αμπελώνα.
Το συγκεκριμένο ματς είναι υψίστης σημασίας καθώς αν κερδίσει ο Φοίνικας θα δώσει την ευκαιρία στον Αμπελώνα να περάσει πρώτος στη βαθμολογία. Παράλληλα όμως θα πάρουν και οι μελανόλευκοι τη δική τους ευκαιρία για άνοδο αφού στην επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσουν στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Αμπελώνα. Όλα δηλαδή είναι ακόμα ρευστά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο προπονητής του Φοίνικα Βάιος Θεοδωρόπουλος δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Θοδωρή Λιάκο. Ο έμπειρος σουτέρ της λαρισινής ομάδας υπέστη μια θλάση στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης και γίνονται προσπάθειες να ξεπεράσει τον μικροτραυματισμό του. Η αγωνιστική του εμπειρία ίσως είναι καταλυτικής σημασίας στο ματς του Σαββάτου. Μην ξεχνάμε πως πέρυσι ο Φοίνικας έφυγε νικητής από τη συγκεκριμένη έδρα.
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Θέλοντας να αποφύγει τις όποιες συγκρούσεις η διοίκηση του Φοίνικα αποφάσισε να μην έχει την οργανωμένη στήριξη των φιλάθλων στο παιχνίδι αυτό. Όσοι Λαρισαίοι θα πάνε στον αγώνα θα μπουν μεμονωμένα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass