ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΙΑΣΩΝ ΛΕΤΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΟΛ

«Ραμμένος» κόντρα στον Ολυμπιακό

ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2011 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:26
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί όλοι να τον θεωρούν υποβιβασμένο όμως οι παίκτες του δεν τα παρατάνε όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες. Ο λόγος για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας που θα αγωνιστεί αύριο (16.00) τελικά κόντρα στον Ολυμπιακό για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας του πόλο. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Ιάσων Λέτσιος αν και έχει τρία ράμματα στο μάτι θα παίξει θέλοντας να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνει ο Κώστας Γαλανόπουλος (ήδη φαίνεται πως οι παίκτες έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά του). Ωστόσο δύο βασικοί παίκτες δεν θα αγωνιστούν. Ο ένας είναι ο τερματοφύλακας Γιώργος Παπαδογιάννης και ο άλλος ο Αλέξης Κουλουκτσής που είδαν κόκκινη κάρτα στο ματς με το ΝΟΠ.
ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΣΟΥΡΑΝΙ
Ανοδική πορεία έχει ο Λάζλο Σουράνι το τελευταίο διάστημα. Ο ξένος του ΝΟΛ παίρνει συνεχώς βαθμούς στο διαγωνισμό της Forthnet και ανέβηκε στη 10η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στο ματς με το ΝΟΠ στην Πάτρα οι παίκτες της λαρισινής ομάδας πήραν: Σούρανι 4, Κουλουκτσής 2 και Αληχανίδης 1.
Οι πρώτοι της βαθμολογίας είναι:
1. Γιώργος Αφρουδάκης (Παναθηναϊκός)            97
2. Μάνθος Βουλγαράκης (Βουλιαγμένη)              83
3. Τζον Κόττεριλλ (Χίος)                78
10. Λάζλο Σούρανι (Λάρισα)      61
ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΛΗΧΑΝΙΔΗΣ
Μπορεί η ομάδα να θεωρείται ουσιαστικά υποβιβασμένη ωστόσο ο αρχηγός της Μίμης Αληχανίδης έχει πιάσει «μόνιμη» θέση στην Εθνική Ελλάδας. Ο προπονητής Ντράγκαν Άντριτς τον επιλέγει σε κάθε παιχνίδι και δεν θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός από το ματς με την Ολλανδία την ερχόμενη Τρίτη (19 Απριλίου) στο Νίβερνταλ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ,
Συνολικά υπάρχουν 14 πολίστες: Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Στέλιος Μιμίδης, Γιώργος Φουντούλης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Μάνθος Βουλγαράκης, Κώστας Τσαλκάνης, Αλέξανδρος Γούνας (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Φίλιπππος Καραμπέτσος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) και Μίμης Αλιχανίδης (ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass