ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (16:00)

Αισιοδοξία στον Τύρναβο για νίκη

* ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΩΣΤΕΛΛΟΣ-ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑΚΑΣ * ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2011 3:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:22
 Το εμπόδιο του Εθνικού Φιλιππιάδας καλείται να ξεπεράσει σήμερα στις 4 το απόγευμα χωρίς απώλειες ο Τύρναβος 2005 στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ώστε να «κλειδώσει» ουσιαστικά την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.
Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 29ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται ότι θα διεξαχθεί μια αμφίρροπη αναμέτρηση και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα επικρατήσει.
Η τυρναβίτικη ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα που έφερε με Εορδαϊκό, Μακεδονικό και Ναυπακτιακό Αστέρα.
Θέλει λοιπόν σήμερα να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί, με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα η οποία βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Οι παίκτες του Τυρνάβου 2005 είναι πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για να φτάσουν στην επιτυχία, γνωρίζοντας φυσικά ότι πρέπει να αγωνιστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.
Αναγκαία θεωρείται και η συμπαράσταση των φιλάθλων, οι οποίοι καλούνται να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας και να βοηθήσουν όπως κάνουν άλλωστε όλη τη φετινή περίοδο, προκειμένου να κατακτηθεί το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα εξασφαλίσει-όπως δείχνουν τα πράγματα- σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία.
Τα παιδιά αυτά αξίζουν το χειροκρότημα από τον κόσμο, διότι κατέβαλαν πολύ μεγάλες προσπάθειες μέχρι τώρα και απέναντι σε ομάδες που είχαν υψηλές φιλοδοξίες τα πήγαν πολύ καλά και γενικά η παρουσία της ομάδας κρίνεται αρκετά ικανοποιητική.
Από αγωνιστικής πλευράς, θα προσφέρει τελικά τις υπηρεσίες του ο Κωστέλλος που ξεπέρασε τελικά το πρόβλημα με την μέση του (λουμπάγκο).
Επανέρχονται ο Σιάτρας και ο Νάκας, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Καραναστάσης, Γούπος, Τσορμπατζίδης, Σκούπρας Βασ., Σκούπρας Κ., Μάγγος Αθ., Αντωνόπουλος, Κράββαρης, Γρηγορίου, Κουβελάς, Κοταρέλλας, Κλάζογλου, Αθανασούλης, Λούγκος, Χριστοδούλου, Γεωργαντζιάς, Μάγγος Κ., Σιάτρας, Κωστέλλος και Νάκας.
* Στη Φιλιππιάδα ο Νίκος Λάππας άφησε τη θέση του μετά από οκτώ χρόνια στην τεχνική ηγεσία στον 50χρονο Γιώργο Κώνστα. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς πίσω από τον Τύρναβο και 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν αισθάνεται καθόλου σίγουρος καθώς ακολουθεί και το ρεπό του. Στην αποστολή δεν συμμετέχουν οι τιμωρημένοι Κώστας Λέντζος, Λευτέρης Τρούλλης και ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Λόλας που είναι τραυματίας.
Ο Εθνικός που στον α' γύρο νίκησε τον Τύρναβο με 1-0 είναι περισσότερο ομάδα έδρας, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει μόνο μια νίκη επι΄του ήδη υποβιβασμένου Μακεδονικού και 4 ισοπαλίες. Προσοχή χρειάζεται ο Βραζιλιάνος με Ιταλικό διαβατήριο επιθετικός Φλουρένσιο που θεωρείται ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της κατηγορίας.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Γισγάκης Μιχ., Δημητριάδης Στεφ. (Χαλκιδικής), Κύφος Παντ. (Πιερίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Τσακαλίδης Ισαάκ (Χαλκιδικής) και παρατηρητής ο κ. Παπακώστας Αθαν. (Φθιώτιδας)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (16:00)
Την ευκαιρία να παραμείνει επικεφαλής στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας (φούτμπολ λιγκ 2), έχει η Αναγέννηση Επανομής, καθώς στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί τον Αετό Σκύδρας και είναι το φαβορί για τη νίκη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Φωκικό που θα φιλοξενήσει τη Δόξα Κρανούλας, ενώ η Καλλονή έχει δύσκολη αποστολή στην Κοζάνη με την ομώνυμη ομάδα.
Επανομή-Αετός Σκύδρας
Φωκικός-Δόξα Κρανούλας
Κοζάνη-Καλλονή
Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος
Γιαννιτσά-Ηράκλεια
Τύρναβος-Φιλιππιάδα
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Μακεδονικός
Πόντιοι Κατερίνης-Εορδαϊκός
* Ρεπό έχει ο Ναυπακτιακός Αστέρας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Επανομή    36-20 47
2. Φωκικός     38-26 45
3. Καλλονή     27-16 43
4. Γιαννιτσά    22-19 42
5. Νίκη Βόλου            25-24 40
6. Εορδαϊκός 26-21 38
7. Αετός Σκύδρας      30-23 37
8. Δόξα Κρανούλας 18-16 36
9. Τύρναβος 2005     26-24 35
10. Πόντιοι Κατερίνης            18-20 34
11. Φιλιππιάδα          21-26 33
12. Ηράκλεια 32-29 32
13. Ναυπακτιακός     21-28 32
14. Οδυσσέας Αναγέννησης            26-34 31
15. Ζάκυνθος 18-23 31
16. Κοζάνη     26-36 28
17. Μακεδονικός       13-38 14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass