ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΑΡΗΣ ΣΟΥΜΠΕΝΙΩΤΗΣ

«Η Νίκη Βόλου το άγχος, όχι εμείς...»

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΟΔΟΥ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2011 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:22
 Τρεις μόλις ημέρες απέμειναν για το μεγάλο ντέρμπι του μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο ΓΣ Αμπελώνα θα παίξει την Κυριακή στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με τη Νίκη Βόλου και το ενδιαφέρον είναι έντονο. Οι δύο ομάδες είναι τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Ο Αμπελώνας προηγείται με ένα βαθμό και στον πρώτο γύρο είχε νικήσει με τρεις μόλις πόντους (64-61) και δεν είναι λογικό να μιλάμε πώς μπορεί να πάει τουλάχιστον να διαχειριστεί τη διαφορά για περίπτωση ισοβαθμίας. Έτσι ο μοναδικός στόχος του είναι η νίκη. Αν έρθει αυτή θα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη κατηγορία και η Νίκη θα παλέψει για τη δεύτερη θέση (η οποία θα μπορεί να δώσει κι άλλο εισιτήριο ανόδου σε λίγο καιρό) με τον Φοίνικα Λάρισας.
Το παιχνίδι Νίκη Βόλου - Αμπελώνα έχει και έναν ακόμα ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω της θεσσαλικής καταγωγής των δύο ομάδων χωρίς ωστόσο βέβαια να έχουν προηγούμενα. Η «Ε» λίγο πριν το σημαντικό αυτό ματς ζήτησε την άποψη του προέδρου Άρη Σουμπενιώτη (που έχει τακτοποιημένους οικονομικά τους παίκτες και τη συνέπειά του αυτή θα ζήλευαν και ομάδες υψηλότερης κατηγορίας). Αυτός μας είπε: «Ο Αμπελώνας αυτή τη στιγμή πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο παιχνίδι. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και θεωρώ πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε έναν αξιόλογο και έμπειρο προπονητή και μαχητικούς παίκτες. Σεβόμαστε το όνομα της Νίκης Βόλου αλλά σε καμία περίπτωση δεν... φοβόμαστε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα θεωρώ πως η Νίκη Βόλου έχει το άγχος γιατί αν χάσει δεν θα έχει ουσιαστικά άλλη ευκαιρία για την πρωτιά. Από την άλλη εμείς μπορούμε να ρεφάρουμε τυχόν ήττα στη συνέχεια και αυτό μας δίνει ένα μικρό αβαντάζ».
Αγωνιστικά τώρα ο τεχνικός του ΓΣ Αμπελώνα, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και όπως όλα δείχνουν θα πάει με γεμάτη τη φαρέτρα του στη γειτονική πόλη. Οι παίκτες του ωστόσο θα πρέπει να πιάσουν πολύ καλή απόδοση καθώς η Νίκη Βόλου μέχρι στιγμής φέτος δεν έχει κάνει ήττα στην έδρα της. Οι τέσσερις ήττες ήταν μακριά από τη Νέα Ιωνία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass