ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΥΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Λαγωνικά στα… πρακτορεία ΠΡΟΠΟ!

* ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2011 22:23 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:18
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για το «Πάμε Στοίχημα», το «Κίνο», το «Λόττο» και το «Τζόκερ», αλλά από την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαρτίου, θα έχουμε μια νέα μορφή στοιχηματισμού στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και αναφερόμαστε στις κυνοδρομίες (RACES).
«Είναι ένα άθλημα άγνωστο στην Ελλάδα, αλλά το τρίτο πιο δημοφιλές στην Αγγλία, όπου έχει χιλιάδες φανατικούς φίλους και θα αγαπηθεί πιστεύω και στη χώρα μας», τόνισε ο Γιάννης Λόης που ήταν ένας εκ των πρακτόρων που παρακολούθησε σχετικό σεμινάριο που έγινε την περασμένη Πέμπτη στη Λάρισα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις από τους πράκτορες ΠΡΟΠΟ Νίκο Τσολάκη από την Λάρισα και Θοδωρή Εμμανουήλ από την Κοιλάδα, οι οποίοι επισήμαναν τα εξής: «Σίγουρα κάθε μορφή νέου στοιχηματισμού, προκαλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο στους παίκτες, αλλά και σε μας τους ίδιους. Πιστεύουμε όπως το είδαμε στη σχετική ενημέρωση που έγινε από τον ΟΠΑΠ, ότι είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα, έχει μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό και περιμένουνε με ανυπομονησία να το δούμε και στο Monitor Games των πρακτορείων μας. Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, από κάθε άποψη. Εκτός από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, εξίσου συναρπαστικές είναι και οι κυνοδρομίες».
Σε κάθε πρακτορείο λοιπόν οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ειδικά εκπαιδευόμενα λαγωνικά να αγωνίζονται για την πρωτιά και όχι μόνο, στα επίσημα κυνοδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας.
Εκτός από τις αληθινές κυνοδρομίες υπάρχουν και οι εικονικές, όπου κάποιος μπορεί να ποντάρει στα φαβορί, περισσότερο με βάση τη στατιστική.
Στην Αγγλία οι αγώνες διεξάγονται σε 28 κυνοδρόμια, τα οποία υπολογίζεται ότι απασχολούν περισσότερο από 4.000 εργαζόμενους, ενώ υπάρχουν πολλοί εκπαιδευτές και κριτές αγώνων.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Σε κάθε αγώνα συμμετέχουν στις πραγματικές κυνοδρομίες έξι καθαρόαιμα και στις εικονικές οκτώ, όπου μπορούν να παιχθούν οι παρακάτω τύποι στοιχημάτων:
*Νικητής (Ν): Προβλέπεις ποιος από τους συμμετέχοντες θα αναδειχθεί νικητής.
*Νικητής-Αμειβόμενος (Ν-Α): Είναι ένα διπλό σύστημα, όπου ο παίκτης καλείται να προβλέψει τον συμμετέχοντα που θα κερδίσει τον αγώνα ή που θα τερματίσει σε μια από τις πρώτες θέσεις.
Διευκρινίζεται ότι στις πραγματικές κυνοδρομίες όπου οι συμμετέχοντες είναι έξι, οι θέσεις που αμείβονται-οι παίκτες-είναι οι δυο πρώτες. Αντίθετα στις εικονικές κυνοδρομίες όπου τα λαγωνικά είναι οκτώ, επιβραβεύονται οι τρεις πρώτες θέσεις.
*Φορκαστ (ΦΚ):Γίνεται λόγος για το ποιοι θα τερματίσουν στην 1η και 2η θέση, με ακριβή σειρά άφιξης.
*Τρικάστ (ΤΚ): Ίσως ο πιο δημοφιλής τρόπος πονταρίσματος, καθώς γίνεται λόγος για ποιοι θα τερματίσουν στην 1η, 2η και 3η θέση, με ακριβή σειρά άφιξης.
……………………………………..
Ελάχιστο ποσό πονταρίσματος είναι 30 λεπτά η μια στήλη στο δελτίο και υπάρχουν φυσικά πολλά συστήματα, για να επιλέξουν όσοι επιθυμούν να παίξουν στις κυνοδρομίες. Οι παίκτες ποντάρουν τον τόπο και τον αγώνα όπου διεξάγεται.
ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Πιλοτικά η νέα μορφή στοιχηματισμού με τις κυνοδρομίες θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαρτίου και οι πρώτες…τυχερές πόλεις θα είναι η Θεσσαλονίκη και η Άρτα, όπου θα παιχθούν τα πρώτα δελτία. Στη Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα οι κυνοδρομίες θα ξεκινήσουν στις 15 Απριλίου.
ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Εκτός από τις κυνοδρομίες, ο ΟΠΑΠ προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα δυο ακόμη παιχνίδια, που θα παίζονται σε σχετικά κομπιούτερ των πρακτορείων, όπου έχουν τοποθετηθεί από τον Οργανισμό.
Πρόκειται για το Go Lucky Goal και το Go Lucky Balloons.
Στο πρώτο παιχνίδι ο παίκτης καλείται να προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα ενός πέναλτι και η πρόβλεψη αφορά αν το πέναλτι θα μπει γκολ (ΝΑΙ) ή δεν θα μπει γκολ (ΟΧΙ). Τα κέρδη του θα αυξάνονται βάσει κλιμακωτού πίνακα κερδών, ανάλογα με τον αριθμό των συνεχόμενων σωστών προβλέψεων.
Όσον αφορά στο δεύτερο, πρόκειται για παιχνίδι εικονικό σκοποβολής μπαλονιών, όπου ο παίκτης επιλέγει 6 αριθμούς από το 1 έως το 58 ή την τυχαία επιλογή και το ποσό που θέλει να στοιχηματίσει.
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass