ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Έκοψε πίτα ο Λαρισαϊκός - Τιτάνες

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:14
Στο κολυμβητήριο της πόλης μας έγινε η τελετή κοπής πίτας του Λαρισαϊκού- Τιτάνες με την παρουσία μελών, αθλητών και φίλων του συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά της μικρής πισίνας, με την εποπτεία των προπονητών της μικρής πισίνας, Σαμαρά Αρχοντίας, Παπαπούλιου Φρύνης, Παπαδημητρούλα Παναγιώτη, Γκρέκα Ελένης και Νικολούλη Δημητρίου, συμμετείχαν σε παιχνίδια, επιδείξεις και οι γονείς διαπίστωσαν την πρόοδο των παιδιών τους.
Τα παιδιά της προ-προαγωνιστικής και της προ-αγωνιστικής ομάδας με προπονητές τους κ. Σπανό Οδυσσέα και Σταύρου Βασίλειο, παρουσίασαν το άθλημα της κολύμβησης μέσα από ομαδικό παιχνίδι της σκυτάλης, επίσης έγινε παρουσίαση των τεσσάρων στυλ κολύμβησης από την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου με προπονητή τον κ. Γεωργίου Φώτη και του συναρπαστικού αθλήματος της τεχνικής κολύμβησης από τους αθλητές της ομάδας με προπονητές τους κ. Σταύρου Βασίλειο και Παπαδημητρούλα Παναγιώτη .Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος Παιδής Αθανάσιος και ο πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Λ. Δανιήλ Ιωάννης. Τυχεροί της πίτας ήταν έξι αθλητές του συλλόγου που κέρδισαν δώρα πρόσφορα του συλλόγου μας. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τo Ζαχαροπλαστείο «ΜΑΜΕΚΑ» για την ευγενική του πρόσφορα και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass