ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ

Μήνυμα ελπίδας για τη σωτηρία της Α.Ε.Λ.

* Τ. ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ: ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ «ΕΓΩ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2011 1:22 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:14
Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη σωτηρία της Α.Ε.Λ. έστειλαν οι παλαίμαχοι των «βυσσινί» στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Οι ζωντανοί θρύλοι του λαρισινού ποδοσφαίρου, το ένδοξο παρελθόν της Α.Ε.Λ. ένωσαν για μία ακόμα φορά τη φωνή τους εκφράζοντας τις αγωνίες αλλά και τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.
Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν η δήλωση στην «Ε» του προέδρου του Συλλόγου Παλαιμάχων Α.Ε.Λ., Τάκη Παραφέστα, ο οποίος παρότρυνε τους σημερινούς πρωταγωνιστές των «βυσσινί» να βάλουν το «εγώ» τους κάτω από την ομάδα.
«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο και στην αγαπημένη μας Α.Ε.Λ., έστω και την τελευταία στιγμή, να καταφέρει να πετύχει το στόχο της. Ένας στόχος ο οποίος μπορεί να γίνει εφικτός μέσα από την υπομονή και τη δουλειά των πρωταγωνιστών που είναι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η διοίκηση και με τη συμπαράσταση όλων εμάς και των φιλάθλων που νομίζω ότι υπάρχει σε μεγάλο βαθμό.
Έστω σ’ αυτά τα τελευταία παιχνίδια οι πρωταγωνιστές ας βάλουν το «εγώ» κάτω από την ομάδα. Ας βάλουν την ομάδα πάνω απ’ όλα γιατί εάν η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα, όλοι θα έχουν κέρδος» είπε ο Τάκης Παραφέστας, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Αλεξούλης έκανε λόγο για την ανάγκη αξιοποίησης των ταλέντων της Λάρισας που θα αποτελέσουν τη φυσική συνέχεια της ιστορικής διαδρομής της ΑΕΛ. 
ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΙ
Στη φετινή εκδήλωση την οποία παρουσίασε ο Ηλίας Σελιώνης εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων ο Σύλλογος Παλαιμάχων τίμησε τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη του για τη σημαντική προσφορά τους στην Α.Ε.Λ., αλλά και στο λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα. Πρόκειται για τους Βασίλη Τσολάκη, Νίνο Καρέλια, Δημήτρη Ζάμπα και Οράσιο Μοράλες στους οποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε χαρακτηριστικές στιγμές του ποδοσφαιρικού παρελθόντος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη κ. Παιδής, ο πρόεδρος της Ερασ. Α.Ε.Λ. Ανδρέας Λιόντος και μέλη του δ.σ., εκπρόσωποι από τους Συνδέσμους Φιλάθλων «Monsters», «Αμαζόνες», «Βυσσινό κ Ιππος», εκπρόσωποι των ΣΠΠΛ, ΣΔΠΛ κ.ά.
Τυχερός για τη φετινή χρονιά ήταν ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Π.Α.Ε., Χρήστος Μιχαήλ, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Κωνσταντινούπολη.
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ
Εκτός όμως από το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται κι ένα ακόμα ταξίδι στο Τορόντο όπου οι «βυσσινί» θα δώσουν τη ρεβάνς του αγώνα που είχε γίνει στο Αλκαζάρ με τους παλαίμαχους Έλληνες του Καναδά. Το ταξίδι προγραμματίζεται κατά τον Ιούνιο μετά από σχετική πρόσκληση που έλαβε ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ και σιγά-σιγά αρχίζουν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωσή του στην οποία προσφέρθηκε να βοηθήσει οικειοθελώς και ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass