ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (14:00)

Ντέρμπι Απόλλωνα-Οικονόμου

* Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ (15:00)

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2011 22:59 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:08
 Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης, δεσπόζει στη σημερινή 17η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και θα αρχίσει μια ώρα νωρίτερα στις 2 μετά το μεσημέρι, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους Λαρισαίους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τη λαρισινή μονομαχία και ακολούθως όλοι μαζί να κατευθυνθούν στο AEL FC ARENA, για την κρίσιμη συνάντηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Για διαφορετικούς λόγους θέλουν τη νίκη Απόλλωνας και Οικονόμος, οι μεν γηπεδούχοι προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα, οι δε φιλοξενούμενοι για να διατηρήσουν την διαφορά που έχουν στην κορυφή.
*Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στις 3 μ.μ. και στην Ελασσόνα, όπου η τοπική Π.Σ.Ελασσόνας αντιμετωπίζει τον Ρήγα Φεραίο και σίγουρα η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μοναδικός στόχος για τη λαρισινή ομάδα, η οποία θα κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.
*Την ίδια ώρα στις 3 μ.μ. ο Α.Σ.Πυργετού δίνει μια σκληρή μάχη στη Σπερχειάδα, όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Μακρακώμης/Σπερχειάδας, με σκοπό να κατακτήσει το… τρίποντο και να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή, στην περίπτωση που τυχόν «στραβοπατήσει»,
ο Οικονόμος.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους σημερινούς αγώνες στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας που αρχίζουν στις 3 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Α.Ο.Καρδίτσας - Μουζάκι: Μηλιάδης Κωνσταντίνος, Αϊναλής Θεόδωρος, Κωστακίδης Αθανάσιος (Μακεδονίας), παρ.Μπεκιάρης Βασίλειος (Λάρισας).
*Ελασσόνα - Ρήγας Φεραίος: Μαλούτας Δημήτριος, Γιοβαννόπουλος Βασίλειος, Παράσιου Στέφανος (Ημαθίας),παρ. Αλεστάς Ευάγγελος (Τρικάλων).
*Μακρακώμη/ Σπερχειάδα – Πυργετός: Λαγός Ανδρέας, Αλεξανδρόπουλος Αλέκος, Παπαδήμας Ιωάννης (Αχαΐας), Σακαρίκος Θωμάς (Θεσσαλίας).
*Αγρότης Λιανοκλαδίου - Θύελλα Πετρωτού: Μιχαηλίδης Γεώργιος, Λιανός Γεώργιος, Σοφός Νικόλαος (Βοιωτίας), παρ.Γκόλιας Δημήτριος (Λάρισας).
*Μετέωρα – Λαμία: Τσέτσιλας Κωνσταντίνος, Βλαχάκης Γεώργιος, Κωνσταντής Χρήστος (Γρεβενών), παρ.Φίτσας Ηλίας (Πρέβεζας).
*Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Απεραντιακός: Λυμπούδης Αριστείδης, Ιωακειμίδης Μιχαήλ Καζακτσίδης Ανατόλιος (Μακεδονίας), παρ.Αραμπόπουλος Δημήτριος (Φθιώτιδας).
*Απόλλων Λ. – Οικονόμος: Τομίδης Ελευθέριος, Σίπκας Ιωάννης, Μιχάλογλου Άγγελος (Πέλλας), παρ.Μαβίνης Αργύρης (Πιερίας).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 16 αγώνες)
Οικονόμος  37-16         38
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Πυργετός    24-6 33
Λιανοκλάδι ι 18-10         27
ΑΟ Καρδίτσας      20-11          26
Ρήγας Φεραίος     17-25          23
ΠΣ Ελασσόνας       18-15         22
Απόλλων Λ 13-13          20
Μουζάκι      15-15         19
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ν Αγχίαλος  14-12         19
Μετέωρα     6-10 18
Πετρωτό      12-21          18
Μακρακώμη/ Σπερχειάδα        11-18          16
Απεραντιακός       15-23          12
Λαμία         10-33 9
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass