ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ VODAFONE

«Οι Λαρισαίοι στηρίζουν την ομάδα τους»

* ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2011 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:07
 Αντικείμενο… λατρείας έγιναν οι διεθνείς παίκτες χθες στο κέντρο της Λάρισας. Στο κατάστημα της Vodafone (Χρυσός Χορηγός της Εθνικής) βρέθηκαν το πρωί Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Σαμαράς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος για μια χορηγική εκδήλωση και εκεί έσπευσαν δεκάδες Λαρισαίοι όλων των ηλικιών. Φωτογραφήθηκαν μαζί τους, πήραν αυτόγραφα και αντάλλαξαν απόψεις για την Εθνική ομάδα, αλλά και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, στο περιθώριο της όμορφης αυτής εκδήλωσης μίλησε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
- Στη Λάρισα αγωνίστηκες πριν από αρκετά χρόνια και όταν ήσουν πολύ νεαρός. Αυτό λίγοι το θυμούνται. Τι συναισθήματα σου δημιουργούνται όταν έρχεσαι στη Λάρισα;
* Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην πόλη της Λάρισας. Έχω έρθει αρκετές ακόμα ως αντίπαλος. Η τελευταία φορά που ήρθα ήταν όταν παίξαμε για πρώτη φορά στο καινούριο γήπεδο. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για κάθε αθλητή να παίζει σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Αυτό που έχω να πω είναι πως ο κόσμος της Λάρισας στηρίζει εντυπωσιακά την ομάδα του την ΑΕΛ και πηγαίνει στο γήπεδο γι’ αυτό το λόγο.
- Η επαρχία δείχνει πως αγκαλιάζει την εθνική ομάδα. Πιστεύεις πως είναι ώρα να δοθεί και ένα επίσημο παιχνίδι;
* Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει κάτι τέτοιο. Βέβαια έχουμε ξαναπαίξει σε επαρχία και όπως είπες και συ ο κόσμος αγκαλιάζει την Εθνική Ομάδα. Απλά πιστεύω πως είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρρεάζουν μια τέτοια απόφαση. Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε γι αυτό.
Τέλος, όσον αφορά στην τιμή που γίνεται στον Ότο Ρεχάγκελ, ανέφερε: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Μαζί του πήραμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που είναι ό,τι μεγαλύτερο έχει πετύχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι αυτή η τιμή είναι το ελάχιστο που μπορούσε να γίνει γι’ αυτόν».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass