Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΗΡΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Φ. Σάντος: «Ο κόσμος της Λάρισας αγκάλιασε την προσπάθειά μας»

*ΕΝΩ ΔΗΛΩΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΗ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2011 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:07
 Δίκαιη χαρακτήρισε τη χθεσινή νίκη της Εθνικής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Παράλληλα ο Φερνάντο Σάντος εξήρε τη μεγάλη συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων, ενώ μίλησε και για την ΑΕΛ και τον προπονητή της Νίκο Κωστένογλου με τον οποίο είχε συνάντηση κατά τη σύντομη παραμονή του στη Λάρισα.
«Δίκαια κερδίσαμε αν και είχαμε κάποιες δυσκολίες σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν κουρασμένοι. Είχαμε ζητήσει καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν το πετύχαμε στο βαθμό που θέλαμε καθώς αφήσαμε τον αντίπαλο να μας πιέσει στην πρώτη μπαλιά» είπε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Σάντος και συνέχισε:
«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις. Μετά το 35’ ανεβάσαμε ρυθμούς και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Στην ανάπαυλα αντικαταστήσαμε τους παίκτες που είχαν εμφανή σημάδια κόπωσης δηλαδή όπως οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης και Τοροσίδης κι έτσι στο β’ ημίχρονο ανεβάσαμε τη δυναμική της ομάδας δημιουργώντας ευκαιρίες και πετυχαίνοντας το γκολ.
Από εκεί και πέρα κάναμε κι άλλη αναγκαστική αλλαγή, εκτός του Σηφάκη, στο ημίχρονο με τον Μήτρογλου που ένιωσε ένα σφίξιμο ενώ κανονικά ήταν να αντικατασταθεί ο Νίνης. Ο Καναδάς δεν μπόρεσε να κάνει κάποια καλή ευκαιρία, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ».
***
Στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός απαντώντας στις ερωτήσεις των αθλητικών συντακτών επισήμανε τα εξής:
-Για την τετράδα παικτών που δοκίμασε στο επιθετικό κομμάτι: «Το είχαμε δοκιμάσει και στη χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) προπόνηση. Είναι μια από τις σκέψεις μας. Το δοκιμάσαμε και σήμερα (σ.σ. χθες). Είδαμε τα αποτελέσματα και θα τα αναλύσουμε τις επόμενες μέρες».
-Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών: «Είμαι πάντα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Υπήρχαν διαστήματα που παίξαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες».
-Για τον κόσμο της Λάρισας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λάρισας ο οποίος αγκάλιασε την προσπάθεια που κάνουμε γεμίζοντας αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο αλλά και για την υποδοχή που μας επιφύλαξε γενικότερα».
-Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά ίσως το κρατάει για το επίσημο παιχνίδι».
-Για την ΑΕΛ και τον Νίκο Κωστένογλου, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις από τη συνεργασία τους στην ΑΕΚ: «Ήδη του έχω πει αυτά που πρέπει. Τα είπαμε και πριν τον αγώνα στη συνάντηση που είχαμε εδώ στη Λάρισα. Τέτοια πράγματα λέγονται σε προσωπικό επίπεδο και όχι έτσι».
«ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ»
Από την πλευρά του ο τεχνικός της εθνικής ομάδας του Καναδά, Στίβεν Χαρτ, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Παίξαμε με μία ομάδα που είναι καλύτερη από εμάς. Δεν είναι εύκολο να βγάλω συμπεράσματα, αφού είχαμε πολλές απουσίες, αλλά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία μας».
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass