ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 11-6

Έξω ο ΝΟΛ από το κύπελλο

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2011 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:07
 Εκτός της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται από χθες ο ΝΟΛ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας έχασε στο κλειστό κολυμβητήριο του Ακλαζάρ από τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» με σκορ 6-11. Η λαρισινή ομάδα δεν μπόρεσε να αντισταθεί σθεναρά του «δικέφαλου» αλλά σε αυτό είχε μια πολύ σοβαρή δικαιολογία. Απουσίαζαν από το παιχνίδι τόσο ο Μίμης Αληχανίδης (έχει ένα πρόβλημα με τον αυχένα του) όσο και ο Βαμβουνάκης (λόγω εργασίας στην Αθήνα). Με το χθεσινό αποτέλεσμα πλέον όλοι στο ΝΟΛ σκέφτονται πλέον μόνο τον αγώνα του Σαββάτου για το πρωτάθλημα.
Αντίπαλος θα είναι το Καλαμάκι και στόχος η νίκη που θα τους δώσει ελπίδες παραμονής. Αντίθετα μια ήττα θα τους χρίσει ως φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην Α2 Εθνική κατηγορία (η άλλη έχει καταληφθεί από τη ΝΕΠ).
Στο χθεσινό ματς ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ένα προβάδισμα δύο τερμάτων όμως γρήγορα ο ΝΟΛ μείωσε σε 2-1 και με καλή άμυνα προσπαθούσε να είναι κοντά στον αντίπαλο (3-2). Στο τρίτο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά τεσσάρων τερμάτων. Κάπου εκεί φάνηκε πως ό,τι και αν γινόταν (5-7) δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι επί της ουσίας. Γι΄ αυτό και ο τεχνικός Κώστας Σακαλής πέρασε στην πισίνα όλους τους νεαρούς παίκτες του οι οποίοι κέρδισαν το χειροκρότημα των λιγοστών φιλάθλων.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
1-3, 1-0, 2-4, 2-4
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΣΚΟΡΕΡ
ΝΟΛ: Παπαδογιάννης, Γαλανός, Λέτσιος 1, Στεργίου, Παππάς 3, Σουράνι 1, Δανιήλ, Ζαφειρίου, Λύκαρης Λ., Γκρέμηλας 1, Κουλουκτσής, Λύκαρης Κ., Μπεζιλιώτης, Παπαδόπουλος.
ΠΑΟΚ: Πολίτης, Σαρασσάς 1, Κανδιόγλου 1, Αληχανίδης, Παυλίδης 2, Κατσουλάκης 1, Παπαγιαννάκης 1, Χρυσοσπαθής, Βογιατζόγλου 2, Ζαρκατζής, Βαχαρέλης, Ντούρος 2, Προσινικλής, Μιτηληνός 1.
 
* Στον αγώνα έδωσε ήταν παρών και ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Κατσαρός.
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λάρισα-ΠΑΟΚ           6-11
ΟΥΚ Βόλου-Περιστέρι            7-9
Βουλιαγμένη-ΝΟ Πατρών     11-7
Παναθηναϊκός-Παλ. Φάληρο            11-9 (πεν., κ.α. 6-6, παρ. 7-7)
Ολυμπιακός-ΝΟ Αργοστολίου         12-2
Πανιώνιος-Τρίτων Αμαρ.      16-6
* Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν τα Χανιά και η Χίος, λόγω της παραίτησης του Καλαμακίου και του ΟΦΗ αντίστοιχα.
* Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της ΚΟΕ (13.30), ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 16 Μαρτίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass