ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ

Προβληματισμός στον Τύρναβο 2005

*ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΟΥΛΑ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2011 1:51 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:06
 Την ήττα γνώρισε προχθές το απόγευμα στην Ηράκλεια Σερρών από τον Μέγα Αλέξανδρο ο Τύρναβος 2005 με σκορ 2-0 και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν, καθώς η ομάδα αγνοεί τη νίκη από τις 19 Δεκεμβρίου του 2010.
Βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην μπει σε περιπέτειες.
Φυσικά με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα καλύπτεται αμέσως το χαμένο έδαφος, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Τύρναβος 2005 θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή τη Δόξα Κρανούλας και πλέον μονόδρομος αποτελεί η νίκη για να ανεβεί και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Αγωνιστικά, ο Ηλίας Χριστοδούλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο οι πιθανότητες για να παίξει είναι 50-50, ενώ λογικά θα επανέλθει ο Κώστας Γρηγορίου και ο Θύμιος Αθανασούλης που είχε ίωση.
*Εν τω μεταξύ λόγω του παιχνιδιού της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου, εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο κυριακάτικος αγώνας με τη Δόξα Κρανούλας αντί στις 3 μ.μ. να ξεκινήσει μισή ή μια ώρα νωρίτερα.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ
Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες που προέρχονται από τις Σέρρες, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ηράκλεια και πριν συμπληρωθεί το Φ.Α. από τον διαιτητή της αναμέτρησης, μέσα στα αποδυτήρια έγιναν μεγάλης έκτασης επεισόδια.
Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του Τυρνάβου Κώστας Γεωργαντζιάς πήγε να χαιρετήσει τον Αλή Ογλού της Ηράκλειας με τον οποίο γνωριζόταν από παλιά.
 Έκπληκτος όμως ο κεντρικός αμυντικός της τυρναβίτικης ομάδας είδε να κατευθύνεται πάνω του ο Παπαγερίδης των γηπεδούχων και να του ζητά τον λόγο, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε παρόμοια συμπεριφορά και στο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Άναψαν λοιπόν τα αίματα και μέσα στα αποδυτήρια υπήρξε μεγάλη ένταση, ενώ επέστρεψαν και φίλοι των γηπεδούχων.
Η κατάσταση έγινε έκρυθμη , αλλά ευτυχώς με την επιστροφή του προέδρου της τοπικής ομάδας που έπαιξε ρόλο…πυροσβέστη και την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως και έτσι τα επεισόδια έλαβαν τέλος.
*Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας με τον Τύρναβο 2005
 ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass