ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ 63΄ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ 1-0

Ο Χατζηλιόντας «λύτρωσε» τον Οικονόμο

*ΈΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ, ΜΠΑΛΗΣ, ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2011 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:06
Αγχωτικό εξελίχθηκε αλλά νικηφόρο κατέληξε το ματς στην Τσαριτσάνη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, ανάμεσα στον πρωτοπόρο Οικονόμο και τα Μετέωρα. Η ομάδα της Λάρισας επικράτησε τελικά με 1-0 της αντίστοιχης των Τρικάλων όντας καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και έχοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ, ένα χαμένο πέναλτι με τον Διγκόζη και 3 δοκάρια με τους Κουτρούλια, Μπαλή και Ζαχαράκη.
Την αναμέτρηση στο φιλόξενο γήπεδο του Οικονόμου παρακολούθησαν πάνω από 350 φίλαθλοι κάτω από έξοχο… ανοιξιάτικο καιρό, χωρίς φασαρίες και προβλήματα (δείγματα πολιτισμού των Τσαριτσανιωτών φιλάθλων) και παρότι το ματς κυλούσε αγχωτικά για τους πρωτοπόρους καθώς οι παίχτες του Γ. Καλτέκη δύσκολα έβρισκαν δίχτυα σε αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, που έπαιξε κατά κύριο λόγο αμυντικά και θα μπορούσαμε να πούμε (εκ του αποτελέσματος) ότι τους δυσκόλεψε κάπως.
Οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου με πολλές επιθετικές εξάρσεις και ακόμη σημαντική βοήθεια έδωσαν οι αμυντικοί καθώς προωθούνταν τακτικά μπροστά, δημιουργώντας αναστάτωση στους αντιπάλους. Πρώτος παίχτης της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Φλίγκος με σημαντικές ακόμη παρουσίες τους Μάκη Κουτρούλια, Ανδρέα Χατζηλιόντα και Βαγγέλη Πουλάκη από τον Οικονόμο και τον πολύ καλό τερματοφύλακα Ρουσιαμάνη από τα Μετέωρα, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε την εστία του ανέπαφη σε πολλές επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων.
Ο διαιτητής κ. Καραντώνης Δημήτριος (συνδέσμου Ημαθίας) τα πήγε σχετικά καλά σε ένα παιχνίδι με έντονο πάθος αλλά με αθλητική συμπεριφορά και από τους 22 ποδοσφαιριστές καθώς και τη πρέπουσα στάση από τους πάγκους των 2 ομάδων. Η διοίκηση του Οικονόμου εξέφρασε κάποια παράπονα για αποφάσεις του διαιτητή που αφορούσαν σε δυο φάσεις οφσάιντ καθώς και το κόψιμο του επιθετικού ρυθμού της ομάδας με καταλογισμούς φάουλ τη στιγμή που επιτίθονταν ο Οικονόμος και οι ποδοσφαιριστές του είχαν το επιθετικό πλεονέκτημα. Οι βοηθοί κ Τσιούπρος και Μπακάλης ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Χατζηλιόντας, Μενίκου και Στάθης από την ομάδα της Τσαριτσάνης ενώ από τα Μετέωρα οι Τσίκαρης, Μόκας, Αυγέρου Π., Ζήνωνος.
Αρχηγοί για τις δυο ομάδες ήταν οι Χατζηλιόντας του Οικονόμου και Χαϊτάλης των Μετεώρων. Αντικαταστάθηκαν και τα περιβραχιόνια παρέλαβαν οι Φλίγκος και Αγγελάκης αντίστοιχα, οι οποίοι και υπέγραψαν το φύλλο αγώνος.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
8΄: Πρώτη καλή φάση του αγώνα με σουτ του Χατζηλιόντα από τη γραμμή της περιοχής, μπλόκαρε ο Ρουσιαμάνης.
10΄: Ο Μόκας βγήκε έξυπνα από αριστερά και φθάνοντας στη μικρή περιοχή του Οικονόμου, έκανε δυνατό εν κινήσει σουτ, το οποίο απέκρουσε καίρια ο Πουλάκης και αποσοβήθηκε ο κίνδυνος για την ομάδα της Τσαριτσάνης.
14΄: Σε συνδυασμένη από αριστερά ενέργεια των Μενίκου, Λιούσκα, καταλήγει η μπάλα στον επερχόμενο Φλίγκο και αυτός με κεφαλιά αστοχεί να παραβιάσει τα δίχτυα του αντίπαλου, ο οποίος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.
23΄: Ο αμυντικός Κουτρούλιας είχε δοκάρι με σουτ στην εστία των Μετεώρων καθώς προηγήθηκε κεφαλιά του επίσης προωθημένου αμυντικού Οικονόμου, ύστερα από χτύπημα κόρνερ του Χατζηλιόντα.
40΄: Ο Ζαχαράκης μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σκοράρει.
35΄: Ο Μπαλής έπιασε δυνατό μακρινό σουτ και ξανά ο Ρουσιαμάνης απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ.
44΄: Σημειώθηκε πέναλτι στην περιοχή των Μετεώρων με τον Γκόβαρη να ανατρέπει αντικανονικά τον επιτιθέμενο Φλίγκο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Διγκόζης και ο τερματοφύλακας των Μετεώρων απέκρουσε για άλλη μια φορά, σώζοντας την εστία του από πιθανή παράβαση και δίνοντας αέρα στους συμπαίκτες του για κάτι καλό.
47΄: Σουτ του Βούλγαρη με καλές προϋποθέσεις απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας Ρουσιαμάνης.
53΄: Σε χτύπημα φάουλ του Φλίγκου, απέκρουσε αρχικά ο Ρουσιαμάνης και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Μπαλή, ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και κατόπιν απομακρύνθηκε από αμυντικούς των Μετεώρων.
63΄: Σημειώθηκε ανατροπή του Ζαχαράκη από τον Τσίκαρη σε πολύ καλό σημείο για τον Οικονόμο και το φάουλ εκτέλεσε περίτεχνα ο Χατζηλιόντας, ο οποίος νίκησε τον Ρουσιαμάνη με ψιλοκρεμαστό απευθείας σουτ, σημειώνοντας το 1-0 για την ομάδα του, καθώς ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
65΄: Σουτ βολέ του Ζαχαράκη από αριστερά, βρήκε το κάθετο δοκάρι του Ρουσιαμάνη, η μπάλα κατέληξε στον Βούλγαρη, εκείνος επιχείρησε δεύτερο σουτ και αποκρούστηκε στη συνέχεια από αμυντικούς των Μετεώρων.
87΄: Επέλαση του Φλίγκου από αριστερά όπως επιτίθονταν ο Οικονόμος, ανάγκασε σε καίρια έξοδο τον Ρουσιαμάνη, ο οποίος απέτρεψε αρχικά παραβίαση της εστίας του και ακολούθως η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικούς σε κόρνερ.
89΄: Ο αεικίνητος Φλίγκος επιχείρησε με μακρινό σουτ να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα Ρουσιαμάνη, ο τελευταίος όμως μπλόκαρε αποφασιστικά την μπάλα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Καλτέκης Γ.): Πουλάκης, Κολιός, Λιούσκας, Κουτρούλιας, Οικονόμου, Διγκόζης, Μπαλής, Φλίγκος, Βούλγαρης (71΄ Ταχτιντής), Χατζηλιόντας (79΄ Στάθης), Μενίκου (61΄ Ζαχαράκης).
ΜΕΤΕΩΡΑ ( Γκούμπλιας Βασ.): Ρουσιαμάνης, Τσίκαρης, Χαϊτάλης, (79΄ Σιούτας), Σκρέκας, Γκόβαρης, Αυγέρος Π., Μόκας, Ζήνωνος (19΄ Φουρτούνης), Παπαχαραλάμπους, Αγγελάκης, Γραβάνης (71΄ Καραστέργιος).
*Οι ωραίες παρουσίες έλαμψαν και πάλι στο γήπεδο, δίνοντας άλλο στιλ στην αναμέτρηση καθώς φαίνεται πως οι γυναίκες της Τσαριτσάνης έλκονται από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και αρέσκονται με τα πολλά γκολ παρότι χθες δεν ήταν και η καλύτερη από πλευράς σκορ ημέρα για τους πρωτοπόρους.
ΠΡΙΜ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριστάνης πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε πριμ στους παίκτες για τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass