ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Μόνο έτσι θα τον σταματούσαν...

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΧΕ 7/8 ΤΡΙΠΟΝΤΑ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:06
Του Κ. Γκιάστα
Είχε 30 πόντους με 7 τρίποντα. Προσέφερε θέαμα και όλοι αναρωτιόνταν πότε και στους πόσους θα σταματήσει. Ο Θοδωρής Λιάκος ήταν πραγματικά εκπληκτικός στο χθεσινό ματς με τον Αετό Κιλκίς όμως σταμάτησε με έναν τραυματισμό και αποδείχθηκε ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού ματς (νίκησε ο Φοίνικας με 91-82). Σε μια ανύποπτη φάση χτύπησε στον αντίχειρά του και υπέστη κάταγμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Σίγουρα πάντως θα λείψει για κάποιο διάστημα από τις υποχρεώσεις της λαρισινής ομάδας.
Όσον αφορά τώρα στα υπόλοιπα συμπεράσματα του αγώνα ήταν άκρως ενθαρρυντικά καθώς ο Φοίνικας πραγματικά μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στην έδρα του (αντίθετα εκτός είναι χάλια). Ο Καρπούζας (15π., 4/4 διπ., 2/3 τρ., 1/2 βολ. 6 ριμπ., 0 λαθ.) έδειξε πως έχει μεγάλο ταλέντο και αυτό που θα πρέπει να προσέξει έχει ανάλογη παρουσία σε όλα τα ματς. Ένας άλλος παίκτης που θα έχει σταθερά ανοδική πορεία είναι ο νεαρός Τσούμας. Αν και μόλις στα 16 (γεννημένος το 1994) δείχνει πως τα σωματικά του προσόντα είναι τέτοια που τον βοηθούν ιδιαίτερα. Χθες πέτυχε πάλι τρία καλάθια και αγώνα με τον αγώνα κερδίζει μόνος του τον χρόνο συμμετοχής που του αντιστοιχεί.
Ο Φοίνικας αν και κέρδισε εν τέλει δεν μπόρεσε να πάρει τη διαφορά που ήθελε καθώς στον πρώτο γύρο είχε χάσει με 16 πόντους. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως στο 31' προηγήθηκε και με 23 πόντους διαφορά.
Ο Φοίνικας μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 8-2 στο 2'. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και πέρασαν μπροστά αυτοί με 11-14 στο 6'. Από κει και πέρα άρχισε να «μιλάει» ο Λιάκος και όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο Φοίνικας μεγάλωνε τη διαφορά όσο περνούσε η ώρα και ο Θεοδωρόπουλος μπόρεσε να χρησιμοποιήσει όλους, τους παίκτες ανάλογα. Μετά τον τραυματισμό του Λιάκου όμως, ήρθε και μια χαλαρότητα και έτσι η διαφορά έπεσε στους εννιά πόντους. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα.
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 51-42, 71-52, 91-82.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ Λ. (Θεοδωρόπουλος): Γιούδας 4, Λιάκος 30 (7), Καρπούζας 15 (2), Γκαγκανάτσιος 12, Τσακνάκης 4, Παπαδόπουλος 11, Παρασκευόπουλος, Τσιλούλης 3 (1), Δεληχρήστος 6, Τσούμας 6.
ΑΕΤΟΣ Κ. (Κοντονάσιος): Ημερίδης 20 (2), Πατσούρης 3 (1), Παπαβασιλείου 10 (1), Γιαχανατζής Β. 16 (1), Φλιάτης 16 (1), Βογιατζής 15 (1), Ξανθόπουλος, Γιαχανατζής Α. 2.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass