ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΙΣΟΠΑΛΟ 0-0

Μοιράστηκαν βαθμούς Απόλλων και Ν. Αγχίαλος

*ΔΟΚΑΡΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ 37΄ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΣΤΟ 86΄

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2011 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:06
Ένα μοιρασμένο παιχνίδι είχαμε χθες το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ με την παρουσία περίπου εκατό φιλάθλων, ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, που έμειναν τελικά στο 0-0.
Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, είχαν τις ευκαιρίες ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι που είχαν και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, μετά από εκτέλεση κόρνερ με τον Ζαρίφη να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Μαγαζιώτη. Ο Απόλλωνας θα μπορούσε στο 86', να κερδίσει τον αγώνα, αν ο νεαρός Κορλός μόνος του με το τέρμα, δεν πλάσαρε πάνω στον Τσιλίγκο μετά από παράλληλη μπαλιά του Μπίμπα από τα δεξιά της μικρής περιοχής.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα, ήταν για τον Πύρασο με τον Νούσια να σουτάρει και την μπάλα να περνά λίγο έξω, από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαγαζιώτη. Στα μισά του πρώτου μέρους, ήταν η σειρά του Απόλλωνα να κάνει την πρώτη του ευκαιρία με τον Γιαννακόπουλο, να ανακόπτεται τελευταία στιγμή από την άμυνα του Πύρασου. Στο 37' δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Στεφανή να κάνει το κόρνερ και ο Ζαρίφης με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Η τελευταία φάση πριν το ημίχρονο θα είναι για τους γηπεδούχους, με τον Εμμανουήλ να πιάνει την κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Φατούρα και ο Τσιλίγκος, να διώχνει με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ.
Στην επανάληψη χρειάστηκε να περάσει το πρώτο τέταρτο, για να έχουμε μια αξιόλογη ευκαιρία με τον Διαμαντή να κάνει το σουτ για τον Πύρασο, ο Μαγαζιώτης όμως σε ετοιμότητα, μπλοκάρει σταθερά την μπάλα. Στο 69' ο Στεφανής κάνει την κάθετη μπαλιά για τον Διαμαντή, τελευταία στιγμή θα προλάβει να διώξει σε κόρνερ ο Πολύζος. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φουσίκας θα υποδεχτεί την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ που επιχείρησε θα περάσει άουτ. Στο 82' ο Νούσιας θα βγει μόνος του με τον Μαγαζιώτη θα πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα του Απόλλωνα και στη συνέχεια της φάσης ο Σκόκος θα απομακρύνει σε κόρνερ προ του Βούλγαρη. Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ανήκε στον Απόλλωνα, με τον Μπίμπα να κάνει την κούρσα από τα δεξιά να κάνει την παράλληλη μπαλιά στο ύψος του πέναλτι, ο Κορλός όμως με όλη την εστία μπροστά του, πλασάρει πάνω στον Τσίλιγκο και στη συνέχεια διώχνουν την μπάλα οι αμυντικοί του Απόλλωνα.
Καλή ήταν η διαιτησία των Μοληχιτούδη και των βοηθών του Πάτρα, Οκλαλιώτη, όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν από τον Απόλλωνα οι Σκάκος, Εμμανουήλ, και από τον Πύρασο ο Ζαρίφης.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Μαγαζιώτης, Σκάκος, Πολύζος, Βενέτης (65' Μπίμπας), Περήφανος, Εμμανουήλ, Καπετάνι (50' Κορλός), Γιαννακόπουλος, Στεργίου, Φατούρας (75' Καραγκιόζης), Φουσίκας.
ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Τσίλιγκος, Τανάγιας, Στεφανής (72' Γεωργιάδης), Γκόγκας, Κουτοβάς, Ζαρίφης, Μπασδάνης (82' Βούλγαρης), Αρσένος, Νούσιας, Διαμαντής, Κωνσταντάκος (52' Μπούτλας).
 Γρηγόρης Γεραγωτέλης.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Στις δηλώσεις τους οι δύο προπονητές συμφώνησαν ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες τους τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.
Αναλυτικά οι τεχνικοί υπεύθυνοι των δύο ομάδων, τόνισαν τα εξής:
ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ (Απόλλωνα): «Αυτή η αγωνιστική είχε ένα άγχος για μας, καθώς χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε το αποτέλεσμα με τις αλλαγές που κάναμε. Δυστυχώς το επιθετικό μας πρόβλημα δεν μας βοηθάει καθόλου στο να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι με την επιστροφή κάποιων παικτών θα μπορούμε να βρούμε τις επιθετικές λύσεις που έχουμε ανάγκη.
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ (Νέα Αγχίαλος): «Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στον αγώνα και στο τέλος παραλίγο να το πληρώσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια τόσο σε εμάς όσο και στην ομάδα του Απόλλωνα».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass