ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Το τρόπαιο στους πρωταθλητές

ΛΑΖ. ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ: «ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ»

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2011 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:03
 Απονεμήθηκαν χθες το κύπελλο και τα μετάλλια στην μικτή Νέων της ΕΠΣΛ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της 4ης Περιφέρειας στην α’ φάση του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ.
Την απονομή έκανε ο διοικητικός σύμβουλος της ΕΠΣΛ και επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής, Λάζαρος Κυριλλίδης στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο «Φιλελοίνων» στο λόφο του Φρουρίου παρουσία των προπονητών της ΕΠΣΛ, Τάσου Μπεριτζά και Ηλία Σελιώνη.
«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή της ομάδας που εκπροσώπησαν επάξια τη Λάρισα και τερμάτισαν στην πρώτη θέση της 4ης περιφέρειας» είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Κυριλλίδης σε δηλώσεις του στην «Ε» και πρόσθεσε:
«Εύχομαι κάποια από αυτά τα παιδιά αν όχι όλα να αξιοποιηθούν από την ΑΕΛ και όχι μόνο γιατί όπως όλοι ξέρουμε δεν υπάρχουν δικά μας παιδιά στην ομάδα της πόλης μας.
Φέτος όπως ξέρετε η διαδικασία έχει αλλάξει αφού στη β’ φάση της διοργάνωσης θα συγκροτηθούν περιφερειακές ομάδες. Ο κορμός της δικής μας περιφερειακής ομάδας θα αποτελείται από τη μικτή της ΕΠΣΛ με προπονητή τον δικό μας προπονητή και πιστεύω ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια» κατέληξε ο Λάζαρος Κυριλλίδης.
Από την πλευρά του ο περιφερειακός πλέον τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς επισήμανε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τους 30 και ιδιαίτερα τα παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές γιατί ήταν σημαντικός ο ρόλος τους ώστε η ομάδα αυτή να τερματίσει πρώτη στην 4η περιφέρεια σ’ ένα πρωτάθλημα που φέτος ήταν δύσκολο απ’ όλες τις χρονιές.
Η συνέχεια είναι δύσκολη και είμαι προβληματισμένος και στενοχωρημένος γιατί αναγκαστικά πρέπει να αποκλείσω παιδιά με τα οποία θα προτιμούσα να συνεχίσω όπως τις προηγούμενες χρονιές. Θα τηρήσω την υπόσχεσή μου ότι ο κορμός της Περιφερειακής ομάδας θα αποτελείται από τη Λάρισα και πρέπει άλλωστε να αποτελείται από την ομάδα της Λάρισας γιατί έδειξε ότι είναι η καλύτερη και έχει τους καλύτερους παίκτες».
Πετυχημένη χαρακτήρισε με τη σειρά του τη φετινή χρονιά ο Ηλίας Σελιώνης ο οποίος υπογράμμισε τα εξής:
«Η χρονιά ήταν πετυχημένη και ως προς τα αποτελέσματα των αγώνων και ως προς τον αριθμό των παικτών που κλήθηκαν να αγωνιστούν. Φέτος άλλαξαν οι ηλικίες και ήταν λίγο δύσκολο γιατί βρεθήκαμε σε καινούργια δεδομένα αλλά πιστεύω ότι μπήκαμε σε καλό δρόμο. Το σημαντικότερο είναι ότι η Λάρισα τα τελευταία χρόνια είναι πάντα μέσα στις πρώτες Ενώσεις από πλευράς επιτυχιών και ποιότητας παικτών.
Το Φεβρουάριο τη σκυτάλη παίρνουν οι προπαίδες και οι στόχοι είναι όπως και πέρυσι να παίξουν όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά από περισσότερες ομάδες. Θα προσπαθήσω ο αριθμός αυτός να φτάσει τα 50 παιδιά. Αρνητικό στοιχείο φέτος είναι ότι οι προπαίδες θα παίξουν σε κανονικό γήπεδο. Φέτος δεν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα τζούνιορ».
*Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή εκδήλωση ήταν προσφορά του καταστήματος «Φιλελοίνων» και η διοίκηση της ΕΠΣΛ ευχαριστεί τη διεύθυνση του καταστήματος και τον κ. Κορομηλά προσωπικά.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Για τη φετινή επιτυχία της μικτής Νέων της ΕΠΣΛ αλλά και για τη συνέχεια της διοργάνωσης μίλησαν και ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι επισήμαναν τα εξής:
Β. Καραγκιόζης (Απόλλων Λάρ.): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πορεία που είχαμε φέτος αν και παλέψαμε σκληρά γιατί όλες οι ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες φάνηκε αυτό άλλωστε από το γεγονός ότι η πρώτη θέση κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη αν και δεν θα συνεχίσουμε σαν μικτή ΕΠΣΛ αλλά σαν Περιφερειακή ομάδα. Στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης».
Χρ. Ντάλλας: (Ατρόμητοι/Θύελλα): «Φέτος αν και αρχικά φάνηκε ότι δεν θα ήμασταν τόσο καλοί όσο η περυσινή ομάδα αποδείχθηκε ότι ήμασταν ανώτεροι των περιστάσεων. Φτάσαμε το επίπεδο της περυσινής ομάδας και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.
Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι από τη Λάρισα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να μπούμε στην τετράδα».
Σωτ. Νταής (Λαρισαϊκός): «Ήμασταν πιστεύω πάρα πολύ καλοί και το δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να φτάσουμε στην τετράδα».
 
Με 14 Λαρισαίους
η Περιφερειακή ομάδα
Δεκατέσσερις θα είναι οι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην Περιφερειακή ομάδα από τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά. Πρόκειται για τους: Ντάλλα, Σελήνη, Νταή, Σουπεκιώτη, Καλπία, Καραγκιόζη, Σουλιώτη, Δημητρέλη, Ματούλα, Γκαραλιάκο, Νάκα, Κούτσικο, Τάσιο και Κορλό.
Οι προπονήσεις τόσο της Περιφερειακής Νέων όσο και των Παίδων θα διεξαχθούν τελικά στη Λάρισα ύστερα από σχετική συμφωνία των προπονητών (δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα γήπεδα) και παρά κάποιες αντιρρήσεις που εκφράστηκαν από την ΕΠΟ διά του αρμόδιου συμβούλου της.
Η πρώτη προπόνηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και συνολικά θα διεξαχθούν πέντε προπονήσεις μέχρι τις 16 Μαρτίου που θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Περιφερειακής ομάδας.
Σε ό,τι αφορά στην κατηγορία των προπαίδων το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Φεβρουαρίου και ως έδρα της λαρισινής ομάδας θα δηλωθεί το γήπεδο της Νίκης Μιχαήλ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass