ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟ ΜΕ 4-1

Ελασσόνα τεσσάρων αστέρων...

* ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2011 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:03
Σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Π.Σ. Ελασσόνας στο γήπεδό της απέναντι στον Απεραντιακό με 4-1 και κατάφερε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στην προσπάθεια που κάνει για όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή, στην Δ’ Έθνική κατηγορία.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την Ελασσόνα και αρκετά νωρίς είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Βάλλα στο 8ο λεπτό, επιχείρησε τη λόμπα, η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκών και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Απεραντιακού. Δυο λεπτά αργότερα είχε ο Απεραντιακός την ευκαιρία του με τον Αρουτίδη, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ξεφτέρη βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Νούσια, προσπάθησε να τον πλασάρει αλλά ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 13ο λεπτό ο Μολάς θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά, ο Λιόλιος θα πάρει την κεφαλιά, ο Τσάμης δεν θα καταφέρει να απομακρύνει επιτυχώς την μπάλα και ο Τζόλας που καραδοκούσε θα πάρει το ριμπάουντ και θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Ελασσόνα (1-0).
Δυο λεπτά αργότερα στο 15’, ο Λιόλιος που ήταν από τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης φάσης θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα θα καταλήξει στη δεξιά γωνία του Τσάμη (2-0).
Στο 36ο λεπτό ο Σιαμαντούρας θα σεντράρει από αριστερά ο Μολάς με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ θα ακυρωθεί ως οφσάιντ.
Ο Απεραντιακός θα έχει την τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου με τον Κεφαλίδη, όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή θα πέρασει ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια του Νούσια.
Στην επανάληψη ο Απεραντιακός θα μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 53ο λεπτό ο Μπουγατσιάς θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Όμως στο 72’, ο Μπουγατσιάς με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα μειώσει σε 2-1. Στο 76ο λεπτό ο Κατσαβός, μετά από μπαλιά του Λιόλιου, ξεχύνεται στην αντεπίθεση από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον αμαρκάριστο Σιαμαντούρα που δεν δυσκολεύεται να πλασάρει τον Τσάμη και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 80’ ο Απεραντιακός θα μείνει με δέκα παίκτες. Ο Μπισπίκης Θ. σαν τελευταίος παίκτης θα ανατρέψει τον Κατσαβό έξω από την περιοχή και θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.
Στο 85ο λεπτό ο Τσάμης στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα μετά από γύρισμα αμυντικού του, η μπάλα θα βρει στην πλάτη του Τζόλα και θα καταλήξει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Λιόλιος θα κάνει την κεφαλιά ο Τσάμης θα αποκρούσει, η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί του Απεραντιακού θα καταφέρουν να την απομακρύνουν από την περιοχή τους.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Πανυτσίδης (Σύκος, Στριφά), Κοζάνης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Κώστας Κολομητρούσης) Νούσιας, Βάλλας, Ξεφτέρης, Κοτούμπας, Θανάσης, Λιόλιος, Χάμος (80’ Κοντοδήμος ), Μολάς (46’ Νούσιας Χ), Σιαμαντούρας, Τζόλας, Κατσαβός (85’ Κουμπούρας).
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παναγιώτου) Τσάμης, Μελλησινός (46’ Μπουμπούρης ), Τλούπας (80’ Μπισμπίκης Δ), Μπισμπίκης Θ, Πανακούλιας, Κεφαλίδης, Αρουτίδης, Θαμνόπουλος, Μπουγατσιάς, Νταβαρίνος Α, Γεωργακόπουλος (85’ Νταβαρίνος Β).
Ανδρέας Νικούλης (Ράδιο Ελασσόνα 88.4)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass