ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ Α.Ο.Κ. (1-1)

Σε ισοπαλία υποχρέωσε ο ρέφερι τον Πυργετό

* ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ * ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΙΑΣ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2011 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:03
Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους, μέσα σε ένα πολύ βαρύ και ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο για τεχνικό ποδόσφαιρο, Α.Ο. Καρδίτσας και Πυργετός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Πάντως, από την πλευρά της λαρισινής ομάδας εκφράστηκαν πολλά παράπονα για τον διαιτητή της συνάντησης κ. Λιαχούδη (Μακεδονίας).
Οι δυο ομάδες γνώριζαν ότι μόνο με νίκη θα έμεναν ζωντανοί για το πρωτάθλημα και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Ο ΑΟΚ πήρε τα ηνία και στο 10’ ο Κόκκινος από μπαλιά του Παλάντζα βρέθηκε από δεξιά μόνος του αλλά το πλασε απέναντι στον Μπρέλα έφυγε μόλις άουτ. Στο 13’ ένα σουτ του Κουρδή μπλόκαρε ο Σαΐνης και στο 14΄μετά από κόρνερ, ο Μπρέλλας πρόλαβε τον Μεσιακάρη που σούταρε πάνω του. Στο 17΄ έγινε το 1-0. Ο Κουκούλης εκτέλεσε δυνατά ένα φάουλ η μπάλα χτύπησε σε χέρι παίκτη του Πυργετού στρώθηκε στον Κρανιώτη, που από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πυργετός προσπάθησε να συνέρθει και στο 22’ πλησίασε την ισοφάριση. Ο Τσατσαλίδης ξέφυγε από τα δεξιά έπιασε έναν «κεραυνό», αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το ματς παίχθηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου. Ο Πυργετός είχε την πρωτοβουλία αλλά η ομάδα της Καρδίτσας οργανωμένη στην άμυνα και στο κέντρο κράτησε το παιχνίδι στα επίπεδα του 1-0. Με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου Παπαμαργαρίτης και Τριχιάς που είχαν ανοίξει «βεντέτα» και είχαν δεχθεί ήδη μια κίτρινη κάρτα, πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς διαπληκτίστηκαν. Έτσι οι δυο ομάδες συνέχισαν με δέκα παίκτες στο β’ μέρος, αλλά το παράδοξο είναι ότι η απόφαση του ρέφερι κ. Λιαχούδη έγινε γνωστή όταν κάλεσε στα αποδυτήρια τους δυο αρχηγούς, Κουκούλη (Α.Ο.Κ.) και Μπουτογιάννη (Πυργετού), να τους ενημερώσει σχετικά.
Η ομάδα του Πυργετού μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 50’ ο Μπουτογιάννης έκανε ένα γέμισμα ο τερματοφύλακας Σαΐνης απέκρουσε με γροθιά, η μπάλα στρώθηκε στον Γκουγκούδη ο οποίος σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 64’ ένα σουτ του Κρούτι μπλόκαρε ο Σαΐνης και στο 68’ ο Κρανιώτης με ατομική προσπάθεια και σουτ βρήκε τον Μπρέλα σε ετοιμότητα. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Πυργετός τα έπαιξε όλα για όλα και το ματς έγινε... ρουλέτα, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει. Στο 81’ ο Μεσιακάρης με ατομική ενέργεια και ξεκινώντας από την άμυνα έφτασε με κατά μέτωπο επίθεση έξω από την περιοχή αλλά στην τελική ντρίμπλα έκανε επιθετικό φάουλ. Στο 82’ μετά από φάουλ του Ελευθεριάδη η μπάλα στρώθηκε στον Καραγιάννη που σούταρε άουτ.
Λίγο αργότερα όμως στο 88΄ ήρθε η ισοφάριση. Μετά από ένα γέμισμα ο Σαΐνης έδιωξε και πάλι με τις γροθιές η μπάλα στρώθηκε στο Γιάννη Κόκκινο ο οποίος από 30 μέτρα έστειλε με ψηλοκρεμαστό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Ο ΑΟΚ έχασε ευκαιρία στο 90’, όταν ο Κρανιώτης έφυγε με αμυντικό στη πλάτη του αλλά το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο Μπρέλλας.
Ο διαιτητής κ. Λιαχούδης (Μακεδονίας) παρότι στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές καθυστερήσεις, κράτησε μόλις 2΄ και φυσικά εκφράσθηκαν παράπονα από την πλευρά της λαρισινής ομάδας, γι΄αυτό τον λόγο, αλλά και για άλλες αποφάσεις του.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΟΚ (Θάνος Θεοδώρου): Σαΐνης, Κορομπίλιας, Τσαρτσαράς, Κουκούλης, Γκόλιας (86’ Τζιλός), Κόκκινος (90’ Οικονόμου Ι.), Παπαμαργαρίτης, Κρανιώτης, Μεσιακάρης, Παπάς Θ., Πολύζος.
ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Χρήστος Γκάτας): Μπρέλας, Γκουγκούδης, Στυλιανός, Μπουτογιάννης, Στούμπος (63’ Κρούτη), Κουρδής, Ελευθεριάδης, Καραγιάννης ( 83’ Φιλιππούλης), Στύλος (62’ Κόκκινος), Τριχιάς, Τσατσαλίδης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass