ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (2-11)

«Πνίγηκε» ο Ν.Ο.Λ.

* ΓΙΑ ΤΗ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΠΟΛΟ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2011 23:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:03
Μια φυσιολογική ήττα υπέστη χθες ο Ν.Ο.Λ., αλλά με «βαρύ» σκορ. Για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Εθνικής κατηγορίας, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας έχασε από τον Πανιώνιο με σκορ 11-2. Στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και έτσι το ενδιαφέρον των 200 φιλάθλων επικεντρώθηκε μόνο στο πόσο θα ήταν το τελικό σκορ. Βέβαια ο Ν.Ο.Λ. έπαιζε χωρίς τον Σουράνι και με τον Αληχανίδη τραυματισμένο στο γόνατο και η διαφορά δυναμικότητας των δύο συνόλων σε όλα τα επίπεδα ήταν εμφανής.
Τώρα η λαρισινή ομάδα θα επικεντρωθεί στα δύο πολύ κρισιμα εκτός έδρας ματς. Με τον Π.Α.Ο.Κ. και με το Καλαμάκι. Αν καταφέρει και πάρει κάτι σε αυτά τότε θα αυξήσει και τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Λίγο μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα ο τεχνικός του Ν.Ο.Λ., Κώστας Σακαλής, δήλωσε τα εξής: «Γνωρίζαμε από την αρχή πως ήταν ένα ματς που δεν μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε. Υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Εμείς το μόνο που πρέπει να κοιτάζουμε τώρα είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Ένα με τον Π.Α.Ο.Κ. και ένα με το Καλαμάκι. Από αυτά ψάχνουμε βαθμούς».
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
1-4, 0-5, 1-2, 0-0
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ν.Ο.Λ.: Παπαδογιάννης, Λύκαρης 1, Αληχανίδης 1, Γαλανός, Λέτσιος, Παππάς, Βαμβουνάκης, Λύκαρης, Γκρέμμηλας, Κουλουκτσης, Χουμάς.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γαλανίδης, Μίραλης 3, Μάζης 1, Κοκκινάκης 1, Κούκης, Λάππας 1, Παπαδόγκωνας 1, Μουρίκης, Μπεριστιάνος 3, Χατζηγούλας, Καπότσης 1, Φλέγκας, Γαβαλής, Φούτρας.
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass