ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ισόπαλος ο ΑΣ Πολυδάμας

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2011 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:02
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΑΣ Πολυδάμας ήλθε ισόπαλος (0-0) με τον Α.Ο. Άρτας στο γήπεδο Βαμβακούς.
Το παιχνίδι είχε πάθος και ένταση και οι γηπεδούχες ήταν καλύτερες αλλά η μπάλα δεν τους «έκανε το χατίρι» αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ενώ δεν τους δόθηκαν και δύο πέναλτι σε ανατροπές των Δ. Λιάγγα και Δ. Ρήγα.
Στο 50’ αποβλήθηκαν η Μήτα και η Τασιούλα γιατί συνεπλάκησαν. Με το παιχνίδι αυτό ο Α.Σ. Πολυδάμας ολοκλήρωσε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις, αποκομίζοντας αρκετές εμπειρίες για το μέλλον. Η Μαργαρίτα Μήτα κλήθηκε στην εθνική ομάδα κορασίδων και είναι η 2η αθλήτρια που θα φορέσει το εθνόσημο μετά την Ιωάννα Καλογεροπούλου.
Η ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται κάθε Παρασκευή στις 9 μ.μ., στο γήπεδο Βαμβακούς, ενώ θα γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν.
ΑΣ Πολυδάμας (Γιώργος Μπακαλόπουλος): Δημητροπούλου, Τζερεμέ, Ξυνογαλά, Σ. Φάτση, Δ. Λιάγγα, Ρήγα, Μ. Φάτση, Χ. Λιάγγα, Καψάλη, Μπάτρα, Μήτα. Έπαιξαν και οι Φλώρου, Οικονόμου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass