ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ (15:00)

Μια… ΑΕΛ στον δρόμο του Τυρνάβου 2005

* ΜΙΧ. ΖΙΩΓΑΣ: «ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2011 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:03
Το ενδιαφέρον της 20ής ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επικεντρώνεται σήμερα στον Τύρναβο, όπου η τοπική ομάδα στο δημοτικό στάδιο της πόλης θα αντιμετωπίσει στις 3 το απόγευμα, την πρωτοπόρο Καλλονή.
Μια… ΑΕΛ λοιπόν από τη Μυτιλήνη που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, βρίσκεται στον δρόμο της τυρναβίτικης ομάδας και σίγουρα το παιχνίδι, αναμένεται να είναι συναρπαστικό, σε όλη τη διάρκειά του.
Για τον Τύρναβο είναι μεγάλη πρόκληση το ματς, που λόγω και του βροχερού καιρού, θα κριθεί όπως φαίνεται στη δύναμη και την αποτελεσματικότητα.
Αναμφισβήτητα σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του κόσμου, τον οποίο καλεί στο γήπεδο ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του:
«Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να δώσει ώθηση στα παιδιά προκειμένου να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Με τη βοήθεια των φιλάθλων, την αγωνιστική πειθαρχία και συνεχή προσπάθεια από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε.
Οι παίκτες μου βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αποτελεί μεγάλο κίνητρο το να κερδίσουν τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και να δώσουν τη χαρά που περιμένει ο κόσμος της ομάδας».
*Αγωνιστικά, το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα εντοπίζεται στον αμυντικό Ηρακλή Κλάζογλου που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ δεν υπολογίζει η τεχνική ηγεσία των Μιχάλη Ζιώγα και Μιχάλη Μπίζιου τον τιμωρημένο Χρήστο Κωστέλλο και τον Μάκη Γκαραγκούνη που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας .
Επανέρχεται ο Κώστας Κοταρέλας που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.
Μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Σκούπρας Κ., Σκούπρας Βασ., Τζορμπατζίδης, Μάγγος Κ., Μάγγος Αθ., Γρηγορίου, Αντωνόπουλος, Αθανασούλης, Κοταρέλας, Κουβελάς, Κράββαρης, Αλεξίου, Χριστοδούλου, Λόλας και οι νεαποκτηθέντες Νάκας, Λούγκος.
Για τους δυο τελευταίους ο κ. Ζιώγας πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα εκδοθούν τα δελτία τους και θα τεθούν στη διάθεσή του.
ΜΕ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ Η ΚΑΛΛΟΝΗ
Στον πάγκο της Καλλονής βρίσκεται ο Σωτήρης Αντωνίου (σ.σ. πρώην παίκτης του Απόλλωνα, κατάγεται από την Αγιά) ο οποίος είχε επισκεφθεί τον Τύρναβο και στον α' γύρο σαν προπονητής του Εορδαϊκού, σ' ένα παιχνίδι όπου ο Τύρναβος νίκησε με 2-1. Ο Αντωνίου ήταν προπονητής και πέρυσι στην Καλλονή και ανέβασε την ομάδα στη Γ' Εθνική.
Ο νέος πρόεδος της ομάδας της Καλλονής κ. Μιχαλάκης έχει ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα ενόψει του β' γύρου. Έτσι στην ομάδα ήρθαν οι Κριπηντήρης (Εθνικός Αστέρας), Χάλαρης (Καλλιθέα), ο τερματοφύλακας Καλαϊτζίδης, που στον α' γύρο ήρθε στον Τύρναβο με τη Ζάκυνθο, ο φορ Τάσος Τριανταφύλλου, που έγινε γνωστός με τη φανέλα του Ο.Φ.Η. και αποκτήθηκε από τον Διαγόρα, ο χαφ της Φιλιππιάδας Λώττας και ο γνωστός Λουτσιάνο ντε Σόουζα που έχει παίξει στο παρελθόν σε Ξάνθη, Ολυμπιακό, Π.Α.Ο.Κ.
Ο Λουτσιάνο έχει πια πατήσει τα 39, όμως δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του σκοραρίσματος, στον α' γύρο με τη φανέλα της Παναχαϊκής πέτυχε 6 γκολ. Τιμωρημένος για την Καλλονή είναι ο Χατζηκυριάκος.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου Α.Ε.Λ. Καλλονής και Τύρναβος 2005 είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 0-0.
* Με απόφασή της η πρωτοβάθμια επιτροπή footballleague 2 επέβαλε στη Νίκη Βόλου συνολικό πρόστιμο 17.000 ευρώ για επεισόδια στους αγώνες με Τύρναβο (7.500 ευρώ), Οδυσσέα (7.500 ευρώ) και Μακεδονικό (2.000 ευρώ).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Την σημερινή αναμέτρηση Τύρναβος – Καλλονή, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές: Τερετίδης (Καβάλας), Ξενακίδης (Κοζάνης), Κωτούλας (Κοζάνης) 4ος: Τομίδης (Πέλλας), παρ. Θεοχάρης (Τρικάλων).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ (15:00)
Τύρναβος-Καλλονή
Νίκη Βόλου-Ηράκλεια
ΑΥΡΙΟ (15:00)
Εορδαϊκός-Φωκικός
Οδυσσέας Αν. Σερρών-ΑΕ Ποντίων
Επανομή-Μακεδονικός
Κοζάνη-Ναυπακτιακός
Γιαννιτσά-Φιλιππιάδα
Δόξα Κρανούλας-Ζάκυνθος (14:00)
*Ρεπό έχει ο Αετός Σκύδρας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Καλλονή              35
Επανομή              32
Φωκικός              32
Νίκη Βόλου        27
Γιαννιτσά            26
Δόξα Κρανούλας             24
Αετός Σκύδρας 24
Κοζάνη                 24
Εορδαϊκός          23
Τύρναβος            23
Μέγας Αλ. Ηράκλειας    22
Ζάκυνθος            21
Ναυπακτιακός 20
Φιλιππιάδα        20
Πόντιοι Κατερίνης           19
Οδυσσέας Αναγέννησης              17
Μακεδονικός    14
* Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έχει επιβάλει στη Νίκη Βόλου ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, αλλά η απόφαση αυτή δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη διοργανώτρια αρχή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass