ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Επίλογος με ισοπαλία

* ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ (1-1)

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2011 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:02
Ισόπαλο 1-1 έληξε το χθεσινό δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο στάδιο Αλκαζάρ της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας. Αυτή τη φορά το παιχνίδι παρουσίασε μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την ελληνική ομάδα να δείχνει σημάδια βελτίωσης συγκριτικά με τη φιλική αναμέτρηση της Τρίτης.
Μοιρασμένο θα λέγαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τους δύο αντιπάλους να παίζουν με πάθος και να δημιουργούν αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Οι Ούγγροι προηγήθηκαν στο σκορ στο 26’ με το γκολ του Ερντέι με σουτ.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με την ελληνική ομάδα να έχει την υπεροχή των κινήσεων κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά και επιβεβαιώθηκε με το γκολ της ισοφάρισης στο 48’ του Μεντίδη με κοντινό πλασέ.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Αντ. Βαλιώτης που είχε βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς κ. Νατσιούλα και Τσακνάκη, ενώ άψογος στα καθήκοντά του ως 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Κορέστης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του σταδίου Αλκαζάρ βρέθηκε χθες όπως ήταν άλλωστε προγραμματισμένο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντος Σάντος, συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Ελπίδων Τάκη Φύσσα.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Μελισσάς, Μπουγαϊδης, Ρουγκάλας, Σταφυλίδης, Μαρινάκης, Φουρλάνος, Μπάλλας, Κατίδης, Κολοβός, Κουσίδης, Μεντίδης (Σούλης, Κουρμπέλης, Ποζίδης, Κασαπάκης, Ασλανίδης).
ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: Στερ, Φόλντες, Τοτ, Λανγκ, Καρπάτι, Παπ, Μπαλόκ, Βας, Πάκου, Μέχεζ, Ερντέι (Μπατβάρος, Νόγκε, Κόσμα, Παυλίνσκι, Τσεγέι).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass