ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΘ

Το Bing Bang του... μπάσκετ

* ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ * ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΣΛ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2011 1:53 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:02
Του Κ. Γκιάστα
Η θεωρία του Bing - Bang υποστηρίζει πως το σύμπαν γεννήθηκε από μια μεγάλη έκρηξη. Έτσι και το λαρισινό μπάσκετ θα ξαναγεννηθεί από μια άλλη έκρηξη. Μια έκρηξη... αγάπης από τους μπασκετόφιλους για τους συλλόγους που αρχίζουν να λείπουν από την πόλη. Τον Γυμναστικό και την Ολύμπια. Στο προχθεσινό φύλλο της «Ε» έγινε γνωστό πως ξεκίνησε μια κίνηση όλων όσοι αγαπάνε τον ΓΣΛ για να ξεκινήσει ξανά από την αρχή και μάλιστα από την τελευταία κατηγορία της ΕΣΚΑΘ. Όμως σε μερικές ημέρες θα υπάρξει και μια νέα κίνηση επαναδραστηριοποίησης της Ολύμπια. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες πρώην διοικητικοί, αθλητές και φίλαθλοι της ομάδας που έπαιξε ακόμα και στην Ευρώπη εκπροσωπόντας τη Λάρισα επάξια, θα συγκεντρωθούν (πληροφορίες θα γίνουν γνωστές αργότερα) για να βρουν ένα τρόπο να ξαναζωντανέψουν τον σύλλογο. Στις πρώτες τους σκέψεις είναι να κάνουν κάτι καινούριο που θα ξεκινήσει από τις χαμηλές κατηγορίες της ΕΣΚΑΘ. Δεν αποκλείεται λοιπόν από τη νέα σεζόν να παρακολουθούμε ξανά τα μεγάλα ντέρμπι ανάμεσα στην Ολύμπια και τον Γυμναστικό.
ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣΛ
Εν τω μεταξύ, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την ίδρυση του Νέου Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας. Πολλοί αναγνώστες της «Ε» ζήτησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες γι΄ αυτήν την κίνηση ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τη θέλησή τους να βοηθήσουν οικονομικά και ηθικά όσο μπορούν. Ωστόσο μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα η ημέρα της επόμενης συνάντησης και αυτή τοποθετείται ως τα μέσα του Φεβρουαρίου με την παρουσία ενός παίκτη που έχει γράψει τεράστια ιστορία με τα πράσινα.
ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΕΟΝ
Το πώς φτάσαμε ως εδώ είναι μια άλλη ιστορία και όλοι θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη που έγιναν. Η Λάρισα μπήκε στη... μόδα των συγχωνεύσεων και το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο. Χάθηκαν τρεις ομάδες ο ΓΣΛ, η Ολύμπια και η ΑΕΛ που έπαιζαν σε Α1 και Γ’ Εθνική αντίστοιχα και πλέον αναγκάζονται να ξεκινήσουν ξανά από την αρχή. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο νέος χάρτης της μπασκετικής Λάρισας θα φέρει τον Αμπελώνα σε Γ’ ή Β΄ Εθνική (αν καταφέρει να ανεβεί), τον Φοίνικα στην Γ΄ Εθνική, τον Αστέρα στη Γ’ Εθνική (αφού ανεβαίνει από την Α1 ΕΣΚΑΘ) και όλους τους υπόλοιπους στα τοπικά πρωταθλήματα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass