Ο Μ. ΑΛΗΧΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Η «υδάτινη» διαφήμιση της Λάρισας

«ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2011 1:52 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:02
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί να είναι γνωστή για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΛ. Μπορεί να είχε τραβήξει τα βλέμματα με τις δύο ομάδες στην Α1 του μπάσκετ. Ενδεχομένως κάποιοι να γνωρίζουν πως επί σειρά ετών έχει γυναικεία ομάδα βόλεϊ στην Α1. Όμως εδώ και μερικές μέρες και σε έναν άλλο τομέα αυτόν της υδατοσφαίρισης η πόλη της Λάρισας είναι περήφανη και για έναν ακόμα λόγο. Για το γεγονός πως ένας παίκτης της τοπικής ομάδας πόλο κέρδισε με την παρουσία του στην πόλη μια θέση στην Εθνική Ελλάδας. Ο λόγος για τον αρχηγό και ψυχή του ΝΟΛ, Μίμη Αληχανίδη. Εδώ και ενάμιση χρόνο παίζει στη Λάρισα και κατάφερε με τις εμφανίσεις του να πείσει τον Άντριτς πως αξίζει να φοράει το σκουφάκι με το εθνόσημο.
Στο προχθεσινό ματς για τα προκριματικά του World League ο σπουδαίος αυτός παίκτης σημείωσε και δύο τέρματα και κέρδισε δίκαια τα θετικά σχόλια του προπονητή του. Με αυτόν τον τρόπο βοήθησε και την Ελλάδα να πάρει την πρώτη της νίκη αφού κέρδισε την Ολλανδία με το εντυπωσιακό 11-4. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αληχανίδης (που έπαιξε στα τρία από τα τέσσερα οκτάλεπτα συνολικά) θα κληθεί και για το ματς με την Ιταλία στην Αθήνα. Η «Ε» επικοινώνησε με τον 26χρονο αθλητή ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα ως αθλητή να παίξω για την Εθνική ομάδα της χώρας. Θεωρώ όμως πως ήταν μεγάλη τιμή που εκπροσώπησα την πόλη της Λάρισας και την ομάδα της σε αυτή τη φάση. Είναι σπουδαίο να είσαι μέλος της Εθνικής ομάδας αλλά είναι ακόμα σπουδαιότερο να γίνεσαι ενώ παίζεις σε μια ομάδα της περιφέρειας» τόνισε, ενώ για τη συνέχει ανάφερε : «Γνωρίζουμε πως είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε στην τελική φάση του World League αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στα παιχνίδια που απομένουν. Όσον αφορά στη δική μου απόδοση είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να συνεχίσω έτσι και να παίξω κι άλλα παιχνίδια με την Εθνική».
Τέλος σχετικά με τον ΝΟΛ και τη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή είπε: «Θέλουμε να κάνουμε κάποιες σημαντικές νίκες για να σωθούμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θεωρώ πως μπορούμε να το πετύχουμε και να παραμείνουμε στην Α1».
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδας και συγκεκριμένα για την Β’ προκριματική φάση. Ο ΝΟΛ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα σε έναν αγώνα νοκ άουτ που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου. Τα ζευγάρια είναι τα εξής:
Πανιώνιος-Τρίτων Αμαρουσίου
Ολυμπιακός-ΝΟ Αργοστολίου
ΝΟ Βουλιαγμένης-ΝΟ Πατρών
ΝΟ Χανίων-ΝΟ Καλαμακίου
ΝΟ Χίου-ΟΦΗ
ΟΥΚ Βόλου-ΓΣ Περιστερίου
Παναθηναϊκός-Παλαιό Φάληρο
ΝΟ Λάρισας-ΠΑΟΚ
 
 
 
 
 
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass