ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Μποϊκοτάζ στους Μεσογειακούς

* «ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ»

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2011 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:02
Με μποϊκοτάζ από τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 που θα γίνουν σε Λάρισα και Βόλο απειλεί ο ΣΕΓΑΣ με αφορμή τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για «ψαλίδισμα» της τακτικής επιχορήγησης της Ομοσπονδίας για το 2011. Στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ενημερώθηκαν τα μέλη του για τη συνάντηση του προεδρείου με τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή, και ακολούθησε ανακοίνωση Τύπου που βάλλει κατά της Πολιτείας για τις περικοπές και εκφράζει την άποψη ότι «αν υλοποιηθούν θα οδηγήσουν σε αναστολή και ματαίωση βασικών λειτουργιών της αθλητικής δραστηριότητας και σε μαρασμό το πιο υγιές και παραγωγικό κομμάτι του Ελληνικού Αθλητισμού, που είναι οι φορείς του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού».  
Όσο για τα κίνητρα των αθλητών και τους Μεσογειακούς Αγώνες, αναφέρει: «Έχει σκεφθεί η Κυβέρνηση τι θα γίνει εάν οι Έλληνες αθλητές τους οποίους απαξιώνει τα τελευταία χρόνια, καταργεί τα κίνητρά τους, τις διευκολύνσεις από την εργασία τους και περικόπτει δραστικά τα χρήματά των οδοιπορικών αλλά και των δαπανών προετοιμασίας τους, μέσω των δραστικών περικοπών του προϋπολογισμού μας, αρνηθούν να συμμετάσχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες;
Ο ΣΕΓΑΣ πάντως είναι αποφασισμένος εάν δεν βρεθούν λύσεις, να μην κατεβάσει Μεσογειακή Ομάδα. Ας γίνουν οι Μεσογειακοί χωρίς τους Έλληνες Αθλητές. Έτσι και αλλιώς έχουν καταργηθεί τα κίνητρα της Πολιτείας για διακρίσεις Αθλητών στους Μεσογειακούς Αγώνες».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass