ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

Επιτελικό χαφ έκλεισε ο Τύρναβος 2005

* ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΤΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2011 1:51 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:02
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Τύρναβος 2005 συμφώνησε με επιτελικό χαφ και σήμερα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα(σ.σ.για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε τα όνομά του).
Ο εν λόγω παίκτης που αγωνίζεται σε ΠΑΕ της βορείου Ελλάδος και είναι νεαρός σε ηλικία(σ.σ.20 χρονών), αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα και η διοίκηση έσπευσε αμέσως να υλοποιήσει την επιθυμία του.
Κατά τα άλλα, χθες ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την πρωτοπόρο ΑΕΛ Καλλονής, όπου ο κόσμος του Τυρνάβου ετοιμάζεται να δώσει εντυπωσιακό «παρών» και να βοηθήσει τους παίκτες, ώστε να κατακτηθεί το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι επανέρχεται ο Κώστας Κοταρέλας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ θα απουσιάσουν ο Κλάζογλου που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ο Κωστέλος ο οποίος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του και ο Γκαραγκούνης, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εκδοθεί και το δελτίο του Νίκου Λούγκου, οπότε ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο θα είναι στα χέρια του Μιχάλη Ζιώγα.
ΣΤΗΝ Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Εν τω μεταξύ, στην Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Μουρατίδης που πρόσφατα λύθηκε το συμβόλαιο του με τον Τύρναβο 2005.
Τον έμπειρο επιθετικό παρουσίασε η διοίκηση της Κατερινιώτικης ομάδας και γίνεται από χθες αγώνας δρόμου προκειμένου να εκδοθεί το νέο του δελτίο από την ΕΠΟ, ώστε να αγωνισθεί κανονικά την Κυριακή στις Σέρρες, με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΑ 39 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ
Στην ΑΕΛ Καλλονής ο Λουτσιάνο
Η Καλλονή Λέσβου αποτελεί τον 11ο σταθμό της καριέρας του Λουτσιάνο ντε Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος παραμένει...ενεργός και στα 39 του χρόνια, και για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Γ΄ εθνικής, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στη μεγαλύτερη κατηγορία. Προχθές το βράδυ ο Λουτσιάνο έλυσε τη συνεργασία του με την Παναχαϊκή και μέσα σε λίγες ώρες βρήκε νέα "ποδοσφαιρική στέγη". Προηγήθηκαν οι Ολυμπιακός, Σάντος, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Πανιώνιος, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Καστοριά, ΑΕ Λεμεσού και Παναχαϊκή. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass