ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Όλοι ελπίζουν σε δύο δυνατά τεστ

ΠΑΡΕΤΕΘΗ ΧΘΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2011 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:01
 Με αφορμή τα δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει η Εθνική ομάδα Νέων στο στάδιο Αλκαζάρ (σήμερα και την Πέμπτη στις 3.30 μ.μ.) κόντρα στην αντίστοιχη της Ουγγαρίας, παρετέθη χθες συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Τζανετόπουλος Αν. (μάνατζερ της Εθνικής): Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Λάρισας για το κάλεσμα που μας έκανε, να δώσουμε αυτά τα φιλικά προετοιμασίας στην πόλη της Λάρισας, απέναντι στην ομάδα της Ουγγαρίας. Να ευχαριστήσουμε επίσης την ομάδα νέων της Ουγγαρίας, που δέχθηκε την πρόσκλησή μας. Εύχομαι και οι δύο ομάδες να έχουν μια καλή παραμονή εδώ και ο κόσμος της πόλης να έλθει και να παρακολουθήσει δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις και να στηρίξει τα νέα παιδιά της εθνικής.
Τούμποϊ Φρ. (προπονητής της Ουγγαρίας): Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση και για τη φιλοξενία στην πόλη της Λάρισας. Πιστεύουμε ότι και τα δυο φιλικά που θα παίξουμε μεταξύ μας θα είναι μια πολύ δυνατή πρόβα για τα παιχνίδια που θα δώσουμε για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.
Μπουγαϊδής Μ. (αρχηγός): Θέλω και γω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Λάρισας για την πρόσκληση που μας έκανε αλλά και για τη φιλοξενία. Ελπίζω ότι τα δύο αυτά φιλικά απέναντι στην Ουγγαρία θα είναι δυνατά και μια πολύ καλή προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο κόσμος της Λάρισας θα στηρίξει την ομάδα μας και θα δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.
Γρηγορίου Ζ. (πρόεδρος ΕΠΣΛ): Ευχαριστούμε πολύ τόσο την εθνική μας ομάδα νέων όσο και την ομάδα νέων της Ουγγαρίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Ελπίζω να έχουν μια καλή διαμονή και καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να στηρίξει τα παιδιά και στους δύο αγώνες που θα γίνουν στην πόλη μας.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
* Οι αγώνες αυτοί διεξάγονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινάει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η εθνική μας αποτελείται από παιδιά που είναι γεννημένα το <<93>> και αποτελεί την επόμενη γενιά της ομάδας νέων και οι αγώνες αυτοί γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα που ξεκινάει τον ερχόμενο Οκτώβριο όπου θα αντιμετωπίσει της, Αρμενία, Σλοβακία και Ανδόρα, και την πρόκριση θα πάρουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις. Η Εθνική ομάδα νέων με παιδιά γεννημένα το <<92>> έχει ήδη προκριθεί και μέλη της αποτελούν μερικοί από τις παίκτες αυτής της εθνικής, στην elite round που θα διεξαχθεί τον Μάιο στη Σλοβακία, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Σλοβακία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία αλλά και τη Λευκορωσία.
** Εξάλλου χθες η ΕΠΣΛ με επιστολή προς την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού Λάρισας παρακάλεσε να γίνουν προσπάθειες για προσέλευση μαθητών στους δύο αγώνες.
ΓΡ. ΓΕΡΑΓΩΤΕΛΗΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass