ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΠΡΑΡΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στην Εθνική Ελλάδας ο Αποστόλης Οικονόμου

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΟΛΕΪ «ΧΑΛΑΣΕ» ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΑΛ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2011 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:01
Μια μεγάλη τιμή επεφύλασσε η χθεσινή ημέρα για το βόλεϊ της Λάρισας. Ο προπονητής της ΕΑΛ, Αποστόλης Οικονόμου θα αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Ελλάδας γυναικών. Αυτό μάλιστα ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΟΠΕ (μετά το ΔΣ που έγινε στο σπίτι του βόλεϊ) και έτσι ο Λαρισαίος τεχνικός θα είναι στο πλευρό του Τζιοβάνι Καπράρα. Μαζί τους θα βρίσκονται και οι Τσιαπαφρέντο και Ρούσης, με τους οποίους συνεργάστηκε και το περασμένο καλοκαίρι.
Ο τεχνικός της Λάρισας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2003 στα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ (παμπαίδων-παίδων-εφήβων). Το 2005 ήταν βοηθός προπονητής στον ΣΠΑ Καρδίτσας (Α2 ανδρών) και πρώτος προπονητής στις παγκορασίδες της ΕΑΛ.
Το 2006 ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα της ΕΑ Λάρισας, όπου παραμένει έως σήμερα, ανεβάζοντας την ομάδα από την Α2 στην Α1 γυναικών. Στην ΕΑΛ έχει την εποπτεία και των τμημάτων παγκορασίδων-κορασίδων-νεανίδων. Με τις παγκορασίδες ήταν 3ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2006, με τις κορασίδες 2ος το 2007 και με τις νέανιδες 2ος το 2008.
ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΞΕΝΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ
Προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο τέλος αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η ΕΑΛ ήταν πολύ κοντά σε δύο Βουλγάρες παίκτριες αλλά τελευταία στιγμή δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ομάδα στην οποία ανήκουν (Βάρνα) και έτσι αποφασίστηκε πως δεν μπορούσαν να προχωρήσουν οι διαδικασίες περισσότερο. Έτσι η ΕΑΛ θα πάει στη δεύτερη φάση με την υπάρχουσα σύνθεση και οι ελπίδες παραμονής παραμένουν λίγες σύμφωνα με όσα έχει δείξει στην 1η φάση. Σήμερα το μεσημερί εν τω μεταξύ στις 14.00 θα γίνει η κλήρωση της 2ης φάσης. Στον όμιλο της ΕΑΛ θα υπάρχουν επίσης και οι εξής ομάδες: Ηρακλής Θ., Κερατέα, Πανιώνιος, Πανελλήνιος, Πειραματικό. Οι αγώνες θα είναι διπλοί (μέσα - έξω) και αν στην τελική βαθμολογία η ΕΑΛ περάσει έστω και μια ομάδα τότε θα παραμείνει στην Α1.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass