ΕΓΚΩΜΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΖΙΩΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ο... αετός του Τυρνάβου

* ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ * ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2011 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:01
 Ο Ηλίας Χριστοδούλου ήταν το... πρόσωπο του αγώνα προχθές στο ματς με τον Αετό Σκύδρας, καθώς πέτυχε ένα όμορφο γκολ από δύσκολη θέση και χάρη σε αυτό ο Τύρναβος 2005 απέσπασε πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.
Το 1-1 μέσα σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο ήρθε να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των παικτών της τυρναβίτικης ομάδας, οι οποίοι αγωνίσθηκαν με πολύ πάθος και κατέκτησαν θετικό αποτέλεσμα, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Με χθεσινές του δηλώσεις για το νεαρό επιθετικό αλλά και για όλους τους παίκτες, ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας, επισήμανε τα εξής: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος και χαρούμενος γιατί τα παιδιά έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν από τον εαυτό τους απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και κατάφεραν μέσα στη λάσπη, να πάρουν ένα σημαντικό βαθμό. Ιδιαίτερα με χαροποιεί το γεγονός ότι σκόραρε ο Ηλίας Χριστοδούλου, που μπορεί στον προηγούμενο αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης να έχασε κλασική ευκαιρία για γκολ, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και τις δυνάμεις, για να δικαιώσει πρώτα τον εαυτό του και μετά όλους εκείνους που πιστεύουν στις δυνατότητές του. Του είπα πριν περάσει αλλαγή στο παιχνίδι να δείξει αυτό που είναι, να έχει αυτοπεποίθηση και καθώς είναι πολύ γρήγορος, να το αξιοποιήσει αυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα για να σκοράρει.
Επειδή δουλεύει πολύ σκληρά όπως όλοι φυσικά οι συμπαίκτες του, περιμένω από τον Ηλία να δώσει πολύ περισσότερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να πιστέψει στον εαυτό του, διότι και την ομάδα θα βοηθήσει πάρα πολύ στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται αλλά και για τον ίδιο το όφελος θα είναι μεγάλο».
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ
Χωρίς τον Ηρακλή Κλάζογλου ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο, στις 3 το απόγευμα, ο Τύρναβος 2005, την Α.Ε.Λ. Καλλονής.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αντίπαλος της τυρναβίτικης ομάδας θα είναι το σωματείο της Μυτιλήνης που προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα και προπονητή έχει πάλι τον Αγιώτη τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου, που επέστρεψε στην Καλλονή, μετά την αποχώρηση του από τον Εορδαϊκό.
Η παρουσία του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να κατακτηθεί το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα δώσει άλλον αέρα στον Τύρναβο 2005.
Απόντες θα είναι εκτός από τον Κλάζογλου και ο Χρήστος Κωστέλλος που εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, όπως και ο Μάκης Γκαραγκούνης που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Από την άλλη πλευρά αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του νεαποκτηθέντα, Νίκου Λούγκου.
ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
Δανεικός στην Π.Σ. Ελασσόνας αναμένεται να παραχωρηθεί ο Λεωνίδας Κωστούλας και χθες συναντήθηκαν για να ρυθμισθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο προπονητής του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΛ και νυν προπονητή της Ελασσόνας, Κώστα Κολομητρούση.
Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι κ. Ζιώγας ζήτησε τον Χάμο από την ομάδα της Ελασσόνας, αλλά δε γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη ώστε να γίνει δεκτό το αίτημα του παλαιμάχου παίκτη της ΑΕΛ.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΓΚΟΣ
Υπέγραψε χθες στον Τύρναβο 2005 ο 18χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ Νίκος Λούγκος, παρουσία του γενικού αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Κουτίνα.
Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον παίκτη, αναφέρονται τα εξής: «Ο Νίκος Λούγκος αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική ΑΕΛ και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου όπου βρέθηκε το καλοκαίρι για να δοκιμαστεί. Η διοίκηση της ΑΕΛ είχε ζητήσει πρόσφατα από τη διοίκηση του Τυρνάβου να παίξει ο ποδοσφαιριστής στον Τύρναβο σαν δανεικός κάτι που όμως αντίκειται στην πολιτική της διοίκησης του Τυρνάβου που έχει μόνο παίκτες που ανήκουν στην ομάδα. Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, υπέγραψε στον Τύρναβο».
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ
Από την πλευρά του μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ομάδα της Λάρισας ο Νίκος Λούγκος θέλησε να ευχαριστήσει: Την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον πρόεδρό της Κώστα Πηλαδάκη, τους προπονητές που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα (Κώστα Κατσάρα και Χρήστο Καπελιάνη), τους προπονητές στην πρώτη ομάδα (Γιάννη Παπακώστα, Γιέρν Άντερσεν καθώς και τον Νίκο Κωστένογλου). Τέλος, τους συμπαίκτες του στην ΑΕΛ στους οποίους εύχεται ολόψυχα πάντα επιτυχίες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass