ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Χωρίς τον Κοταρέλα στη Σκύδρα

*ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2011 22:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:01
 Χωρίς τον Κώστα Κοταρέλα ο οποίος τελικά δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης με τους Πόντιους Κατερίνης, θα αγωνισθεί σήμερα στις 3 το απόγευμα ο Τύρναβος 2005 στη Σκύδρα, με τον δυνατό Αετό.
Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου, που πρέπει να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από ό,τι στο ματς με τους Πόντιους, ώστε να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.
Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και οι βαθμοί θα είναι πολύτιμοι, πόσο βέβαια όταν αυτοί θα κατακτούνται και σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο με αγωνιστική πειθαρχία και συνεχή προσπάθεια επί 90΄, θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους.
Χρειάζεται φυσικά να είναι προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά του αγώνα όπου ενδεχομένως οι γηπεδούχοι να πιέσουν περισσότερο και να αντιδράσουν ανάλογα, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Εκτός του Κοταρέλα, δεν υπολογίζει η τεχνική ηγεσία των Μιχάλη Ζιώγα και Μιχάλη Μπίζιου τον τιμωρημένο Χρήστο Κωστέλλο, τον Μάκη Γκαραγκούνη που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και το Λεωνίδα Κωστούλα, ενώ δεν εκδόθηκε το δελτίο του πρόσφατα αποκτηθέντος Νίκου Λούγκου.
Επανέρχεται ο Δημήτρης Σιάτρας που εξέτισε την ποινή του, ενώ στην αποστολή που διανυκτέρευσε στα Γιαννιτσά στο ξενοδοχείο «Κορνήλιος», , συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Γεωργαντζιάς, Κλάζογλου, Σιάτρας, Σκούπρας Κ., Σκούπρας Βασ., Τζορμπατζίδης, Μάγγος Κ., Μάγγος Αθ., Γρηγορίου, Αντωνόπουλος, Αθανασούλης, Κουβελάς, Κράββαρης, Αλεξίου, Χριστοδούλου και Λόλας.
*Στον αγώνα του πρώτου γύρου Τύρναβος 2005 και Αετός Σκύδρας είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1. Προπονητής στην ομάδα της Σκύδρας είναι ο ο Γιώργος Τυριακίδης. Έχουν αποχωρήσει δε οι Γεωργίου, Τζώρας και αποκτήθηκαν οι Σιδηρόπουλος, Κυζιρίδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον σημερινό αγώνα Αετός Σκύδρας - Τύρναβος 2005, θα διευθύνουν οι κ. Πρασατζής (Δράμας), Παπακύπης (Μακεδονίας), Καραμπούλας (Πιερίας), 4ος θα είναι ο κ. Βρέσκας (Ημαθίας) και παρατηρητής ο κ. Ζηλούδης (Θράκης).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Την ευκαιρία να παραμείνει επικεφαλής στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Γ` εθνικής κατηγορίας (φούτμπολ λιγκ 2), έχει η πρωτοπόρος Καλλονή, καθώς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, υποδέχεται στη Μυτιλήνη τη Νίκη Βόλου και είναι το φαβορί για τη νίκη. Παράλληλα, σε «στραβοπάτημα» της Καλλονής προκειμένου να πλησιάσουν στην κορυφή, ελπίζουν τόσο η Αναγέννηση Επανωμής που φιλοξενείται από τον Εορδαϊκό, όσο και ο Φωκικός που θα φιλοξενήσει τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Φωκικός-Οδυσσέας Αναγ. Σερρών
Εορδαϊκός-Επανομή
Μακεδονικός-Κοζάνη
Αετός Σκύδρας-Τύρναβος
Ναυπακτιακός-Γιαννιτσά
Καλλονή-Νίκη Βόλου
Φιλιππιάδα-Δόξα Κρανούλας
Μέγας Αλ.Ηράκλειας-Ζάκυνθος
*Ρεπό έχουν οι Πόντιοι Κατερίνης
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Καλλονή     32
2. Επανομή    31
3. Φωκικός.    29
4. Νίκη Βόλου            27
5. Γιαννιτσά    25
6. Δόξα Κρανούλας 24
7. Αετός Σκύδρας      23
8. Τύρναβος  22
9. Εορδαϊκός 22
10. Κοζάνη     21
11 . Ζάκυνθος            21
12. Πόντιοι Κατερίνης            19
13 . Μέγας Αλέξ.Ηράκλειας             9
14 . Ναυπακτιακός    19
15. Οδυσσέας Αναγέννησης            17
16. Φιλιππιάδα          17
17. Μακεδονικός       14
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass