ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν σβήνει η φωτιά…

* ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΧΘΕΣ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ»

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2011 1:33 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
Φαίνεται πως η φωτιά που άναψε την Κυριακή το βράδυ ανάμεσα στον ΓΣ Αμπελώνα και τον Φοίνικα δεν θα σβήσει εύκολα. Ίσα - ίσα θα περάσει πολύς καιρός για να σβήσει αφού καθημερινά πέφτει... λάδι με ανακοινώσεις και δηλώσεις στην «Ε» τόσο από τη μία όσο και από την άλλη πλευρά. Χθες ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα έκανε στην «Ε» νέα επίσημη τοποθέτηση μέσω της οποίας κάνει λόγο για έναν ξεχωριστό κόσμο αυτόν του… Φοίνικα. Συγκεκριμένα η τοποθέτηση αρχίζει ως εξής: «Είναι πολύ διαφωτιστικά για όλους μας τα όσα καθημερινώς δημοσιεύει μέσω της έγκριτης εφημερίδας σας ο «Φοίνικας». Καταλάβαμε όλοι ότι εκτός από τον πραγματικό κόσμο που βιώνουμε όλοι, υπάρχει και ένας άλλος κόσμος, ο κόσμος του Φοίνικα, ο οποίος έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως:
Σημαντικά πρόσωπα είναι μόνο η διοίκηση και οι παίκτες του Φοίνικα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ασήμαντοι, το ίδιο φυσικά και οι γνώμες και οι απόψεις τους.
Επίσης, στον κόσμο του Φοίνικα, ο Αμπελώνας είναι ένα μακρινό εξωτικό μέρος με φιλάθλους, διοίκηση και πρόεδρο ανθρωποφάγους.
Ακόμη, σε αυτόν τον κόσμο, όποιος φίλαθλος έχει τη φτωχή έμπνευση να απαντήσει στις προκλήσεις, ύβρεις και άσεμνες χειρονομίες κατά τη διάρκεια του αγώνα ή στην έφοδο παικτών του Φοίνικα (ευτυχώς λίγων) με τη λήξη του στην κερκίδα, το λιγότερο που του αξίζει είναι η στέρηση της φιλάθλου ιδιότητας.
Άσε που άμα δεν καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι επίδειξη αθλητικού πνεύματος είσαι αλήτης.
Στον κόσμο του Φοίνικα, ο αγώνας με τον Γ.Σ. Αμπελώνα έπρεπε να κερδηθεί με διαφορά. Όλοι όσοι συνετέλεσαν στο να μη γίνει αυτό, πρέπει να τιμωρηθούν πραγματικά. Οι διαιτητές να διαγραφούν, οι φίλαθλοί μας να μην ξαναμπούν σε γήπεδο και οι υπόλοιποι να πάρουν εργασία για το σπίτι το DVD του αγώνα (αν μετά από εξονυχιστική έρευνα δεν κατόρθωσαν να βρουν 300 σημεία που αδικήθηκε η ομάδα του Φοίνικα, θα τιμωρηθούν και αυτοί).
Το συμπέρασμα στον κόσμο του Φοίνικα είναι ότι για όλα φταίει το σατανικό σωματείο του Γ.Σ. Αμπελώνα του οποίου η έως τώρα καλή πορεία δεν μπορεί παρά να οφείλεται σε συμπαιγνία με σκοτεινά συνωμοτικά κέντρα και υπόγειες διαδρομές (αλήθεια, όταν κερδίζει ο Φοίνικας είναι και αυτό προϊόν συνωμοσίας;)» αναφέρει και συνεχίζει ως εξής: «Δυστυχώς, όμως, για σας κύριοι και ευτυχώς για μας, υπάρχει και η πραγματικότητα που βίωσαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα. Σύσσωμος ο τοπικός Τύπος, γραπτός και ηλεκτρονικός, χαρακτήρισε ικανοποιητική τη διαιτησία (μήπως είναι και αυτοί στο κόλπο;). Όλοι οι παρευρεθέντες είδαν συγκεκριμένους παίκτες των φιλοξενουμένων να δυναμιτίζουν το κλίμα του αγώνα και κατά τη διάρκειά του και κυρίως με τη λήξη του. Η ψυχραιμία των φιλάθλων μας αλλά και η έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης απεσόβησαν τα χειρότερα.
Επίσης, το «μυστικό» της μέχρι τώρα καλής παρουσίας μας στο πρωτάθλημα είναι οι άριστοι χαρακτήρες και η σκληρή δουλειά όλων όσοι απαρτίζουν την ομάδα.
Είναι τα ποτάμια ιδρώτα που χύνουν καθημερινά οι αθλητές με τους προπονητές μας και πάνω από όλα είναι η στήριξη και η αγάπη που εισπράττουμε από τον ανεπανάληπτο κόσμο μας. Αξίζει εκ μέρους μας κάθε θυσία και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας. Το μυαλό μας από δω και πέρα, στρέφεται αποκλειστικά στον πολύ δύσκολο αγώνα μέσα στο Κιλκίς. Υποσχόμαστε πως δεν θα επανέλθουμε όσο κι αν προκληθούμε, μη συμβάλλοντας στην αλληλοεξόντωση δυνάμεων του λαρισινού μπάσκετ. Φυσικά, θα υπερασπιστούμε το δίκιο της ομάδας μας σε όποιο επίπεδο χρειαστεί. Κι επειδή το ξεχάσαμε, έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες (Αμπελώνα - Φοίνικα) πραγματική διαφήμιση του μπάσκετ».
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ
Εν τω μεταξύ οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων μέσα σε αυτόν τον «πυρετό» δηλώσεων έχουν να προετοιμαστούν για δύο πολύ δύσκολα ματς. Ο ΓΣ Αμπελώνα που μέχρι στιγμής μετράει δέκα νίκες σε έντεκα ματς θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό του σερί. Την Κυριακή αγωνίζεται στο Κιλκίς με τον τοπικό Αετό για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για μια ομάδα που μεταμορφώνεται στην έδρα της και παίζει μια επιθετική άμυνα με αρκετό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Γι΄ αυτό το σκοπό ο τεχνικός Βαγγέλης Κουτσοκέρας προετοιμάζει τους παίκτες του για ανάλογο ύφους παιχνιδιού.
Στην άλλη πλευρά ο προπονητής του Φοίνικα Βάιος Θεοδωρόπουλος ετοιμάζει τους παίκτες του για το ματς με τον Ηρακλή Κοζάνης. Ο Φοίνικας θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα του φτιάξει τη διάθεση μετά από όσα συνέβησαν στον Αμπελώνα στο πρόσφατο ντέρμπι αλλά παράλληλα θα τον ανεβάσει βαθμολογικά. Κανένας από τους δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αγωνιστικό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass