ΘΕΛΕΙ Ο Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ

Φορ αλλά και αμυντικογενείς παίκτες

* ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2011 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση-προεπιλογή της Περιφερειακής Μικτής ομάδας Νέων στο στάδιο Αλκαζάρ με την οποία σηματοδοτείται η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στις 16 Μαρτίου στη β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής.
Μοναδικό αρνητικό στοιχείο ήταν η απουσία των παικτών της ΕΠΣ Πιερίας, γεγονός που προβλημάτισε τον περιφερειακό προπονητή αφού όπως ο ίδιος τόνισε πρόκειται για αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Θα ακολουθήσει ωστόσο και η προπόνηση-προεπιλογή στις 2 Φεβρουαρίου η οποία θα είναι η τελική σε ό,τι αφορά στην επιλογή των ποδοσφαιριστών.
Σύμφωνα με τα πλάνα του Τάσου Μπεριτζά, οι ποδοσφαιριστές της μικτής Νέων ΕΠΣΛ που τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην α’ φάση της φετινής διοργάνωσης θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της νέας περιφερειακής ομάδας και οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν από τις υπόλοιπες ΕΠΣ θα πλαισιώσουν τους Λαρισαίους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενισχύσουν τα όποια αδύνατα σημεία υπάρξουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν από τους υπόλοιπους νομούς θα αναζητηθούν παίκτες για τις θέσεις του στόπερ, αμυντικού χαφ, σέντερ φορ αλλά και ακραίων κεντρικών. Μ’ άλλα λόγια εκτός από τον κλασικό φορ αυτό που ψάχνει να βρει ο Τάσος Μπεριτζάς από τις υπόλοιπες ΕΠΣ είναι κυρίως ποδοσφαιριστές με αμυντικούς προσανατολισμούς.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή προπόνηση δεν κλήθηκαν να μετάσχουν οι παίκτες της ΕΠΣΛ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων για τις ανάγκες της προπόνησης. Οι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές θα πάρουν μέρος στη δεύτερη προπόνηση στις 2 Φεβρουαρίου.
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ
Από τη χθεσινή λοιπόν πρώτη προπόνηση-προεπιλογή άρχισαν να ξεχωρίζουν σιγά-σιγά οι πρώτοι παίκτες που θα συμπεριληφθούν στη νέα Περιφερειακή ομάδα όπως οι Μπαρέκας (στόπερ), Σακελλαρίδης (χαφ) της ΕΠΣ Τρικάλων, Καλογρίτσας (δεξί μπακ) από την ΕΠΣ Καρδίτσας, Πουλασιχίδης (δεξί χαφ), Ψαρράς (αριστερό μπακ) από την ΕΠΣ Ημαθίας κ.ά. οι οποίοι παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ
Με 19 συνολικά ποδοσφαιριστές έγινε η χθεσινή προπόνηση στο στάδιο Αλκαζάρ κατά τη διάρκεια της οποίας ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς επικεντρώθηκε σε παιχνίδι τακτικής στα ¾ του γηπέδου καθώς στόχος του Λαρισαίου τεχνικού ήταν να δει σε πρώτη φάση τον βαθμό αντίληψης και οξυδέρκειας των παικτών.
«Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των παικτών τους οποίους άλλωστε γνώριζα από τα παιχνίδια της α’ φάσης που προηγήθηκαν. Πρόκειται για αξιόλογους Έλληνες ποδοσφαιριστές που κάνουν την επιλογή ακόμα πιο δύσκολη. Φυσικά περιμένω και τους ποδοσφαιριστές από την Πιερία και πιστεύω να βρεθεί λύση στο θέμα της μετακίνησης» είπε χαρακτηριστικά αμέσως μετά την προπόνηση και πρόσθεσε:
«Αυτό που θέλουμε είναι να φτιάξουμε μια ισχυρή ομάδα που να αντιπροσωπεύει όλους τους νομούς με στόχο την τετράδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε παρά το γεγονός ότι ο χρόνος είναι πάρα πολύ μικρός και παράλληλα αντιμετωπίζουμε προβλήματα μετακινήσεων».
Σύμφωνα με το πλάνο προετοιμασίας του τεχνικού Τάσου Μπεριτζά (αναμένεται η σχετική έγκριση από την ΕΠΟ) στις 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη και τελευταία προπόνηση-προεπιλογή η οποία ενδέχεται να γίνει και εκτός Λάρισας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass