ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ

«Αυτός ήταν ο πραγματικός Πυργετός»

* ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ-ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2011 1:31 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
Μπορεί στο παιχνίδι με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου να ήταν ο «μοιραίος» παίκτης για τον Πυργετό, καθώς σε μια άτυχη στιγμή -που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως στο ντέρμπι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης τα έδωσε όλα και δικαίωσε όλους όσοι πιστεύουν στην αξία του.
Ο λόγος γίνεται για το νεαρό αμυντικό Σπύρο Γκουγκούδη, ο οποίος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και συνέβαλε τα μέγιστα, προκειμένου να κατακτηθεί το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Γεννημένος το 1989, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κένταυρο Ανάβρας της Καρδίτσας και γρήγορα πήρε μεταγραφή στον Ηρακλή Σοφάδων, ενώ ακολούθως έπαιξε στον Αστέρα Καρδίτσας και στον Ρήγα Φεραίο.
Πριν από δυο χρόνια μεταγράφηκε στην ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, παρότι έχει παίξει και στα χαφ.
Σοβαρός, μετρημένος και πολύ δεμένος με τους συμπαίκτες του, ο Γκουκούδης δουλεύει πολύ σκληρά και το μέλλον του ανήκει, εφόσον φυσικά συνεχίσει να είναι με... σκυμμένο το κεφάλι και να ακούει τις συμβουλές του προπονητή του Χρήστου Γκάτα, αλλά και των έμπειρων συμπαικτών του.
Βρήκαμε χθες τον Καρδιτσιώτη αμυντικό λίγο πριν μεταβεί για την απογευματινή προπόνηση και σε συζήτηση που είχαμε μαζί του, για το ντέρμπι με τον Οικονόμο αλλά και για τη συνέχεια, μας είπε τα εξής: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε μια αξιόλογη ομάδα, κάτι που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.
Είμαστε μέσα στον στόχο μας και σίγουρα όλοι αισθανόμαστε χαρούμενοι διότι αυτός ήταν ο πραγματικός Πυργετός και όχι εκείνος στα ματς που προηγήθηκαν, με Πύρασο Νέας Αγχιάλου και Αγρότη Λιανοκλαδίου».
- Τι άλλαξε μέσα σε τέσσερις ημέρες και δείξατε άλλο πρόσωπο;
«Έχουμε ποιότητα παικτών και τεράστιες δυνατότητες. Όλοι μας συνειδητοποιήσαμε ότι την Κυριακή οφείλαμε να δώσουμε μια... απάντηση στους εαυτούς μας και να πλησιάσουμε πολύ κοντά στην κορυφή, όπως και έγινε.
Είμαστε διπλά χαρούμενοι, διότι ικανοποιήσαμε τον κόσμο που συνεχώς βρίσκεται δίπλα μας, αλλά και δυο ανθρώπους, που δίνουν τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα, τους κ. Κώστα και Έκτορα Κολλάτο. Αξίζουν πολλά και δεν πρέπει να τους στεναχωρούμε».
- Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ποιες είναι οι προσδοκίες;
«Από την αρχή της σεζόν ο πήχυς έχει ανέβει ψηλά και εμείς σε κάθε παιχνίδι, οφείλουμε να δίνουμε σκληρή μάχη, γιατί με τα λόγια δεν κερδίζονται οι αγώνες.
Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο ακόμη και κάθε παιχνίδι θα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.
Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε το πολύ καλό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας και να δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο, τον πραγματικό μας εαυτό».
- Την Κυριακή παίζετε στη Λαμία που είναι τελευταία. Πιστεύεις ότι κρύβει παγίδες το ματς;
«Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση που έχει ο αντίπαλός μας, οφείλουμε να τον σεβαστούμε, γιατί εκπροσωπεί μια πόλη ολόκληρη και έχει τη δική του ιστορία.
Αλίμονό μας αν τον υποτιμήσουμε, δεν θα έχει καμία αξία η τεράστια νίκη που κάναμε την Κυριακή και είναι σαν να «αυτοκτονούμε».
Χρειάζεται από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης να παίξουμε με πάθος, πειθαρχία και να είμαστε προσεκτικοί, αποτελεσματικοί».
- Υπόθεση λαρισινή πλέον η άνοδος στην Γ’ Εθνική;
«Πιστεύω ότι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το λαρισινό ποδόσφαιρο θα έχει τη νέα σεζόν και άλλο εκπρόσωπο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Αν θεωρήσουμε και μια τρίτη ομάδα ότι έχει κάποιες θεωρητικά ελπίδες, εκτιμώ ότι είναι ο Αγρότης Λιανοκλαδίου, που μου άρεσε στο μεταξύ μας παιχνίδι».
- Και όσον αφορά στις προσωπικές σου φιλοδοξίες;
«Πάνω από όλα θέλω να υλοποιήσουμε τον φετινό μας στόχο και να δώσουμε την χαρά που περιμένουν οι φίλοι της ομάδας. Από κει και πέρα, εάν συνδυασθεί αυτό και με το να πάρω μεταγραφή σε επαγγελματική ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, θα είναι ό,τι το καλύτερο για μένα. Μακάρι με τη βοήθεια του Θεού να είμαι πάντα υγιής και να κάνω ένα βήμα παραπάνω».
ΝΙΚΗΣΕ Η Α.Ε. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ/ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Σε εξ αναβολής παιχνίδι για τον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, η Α.Ε. Σπερχειάδας/ Μακρακώμης κέρδισε το Πετρωτό Τρικάλων, με σκορ 3-0.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Επίσκοπος (2’), Χρ. Βέλλιος (33’), Ντεμίρης (85’)
Έτσι η βαθμολογία, διαμορφώθηκε ως εξής:
Οικονόμος      30-14 29
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Πυργετός         19-4    28
Α.Ο. Καρδίτσας          18-7    25
Λιανοκλάδι     16-9    22
Απόλλων Λ.    13-12 18
Π.Σ. Ελασσόνας          14-13 18
Μουζάκι           9-8      16
Μακρακώμη/ Σπερχειάδα       10-10 16
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μετέωρα         5-8      16
Ν. Αγχίαλος    11-12 14
Ρήγας Φεραίος            12-23 14
Πετρωτό          8-18    12
Απεραντιακός 13-17 11
Λαμία 6-29    5
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass