ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 0-0

«Σκόνταψε» με τους Πόντιους ο Τύρναβος 2005

* ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 71΄ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ * ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΣΗ ΕΣΩ ΠΛΑΓΙΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΚΟΤΑΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2011 1:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι όπου είχε λίγες καλές φάσεις, Τύρναβος 2005 και Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Τυρνάβου ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενουμένων και κυρίως η ατυχία της στέρησαν τη δυνατότητα να κατακτήσει τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Οι 800 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου απόλαυσαν περισσότερο τον…ήλιο, καθώς το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ενώ σε δηλώσεις του στο τέλος ο τεχνικός του Τυρνάβου κ. Ζιώγας έκανε λόγο και ανικανότητα, αναφερόμενος στις ευκαιρίες που χάθηκαν.
Στο 4' σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Κοταρέλας ο Κράββαρης έπιασε την κεφαλιά ένα μέτρο από τη γραμμή του τέρματος και εκεί έδιωξε με υπερένταση την μπάλα ο Παπατολίκας.
Σε σουτ του Θανάση Μάγγου στο 13΄ η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 17’ οι φιλοξενούμενοι δημιουργούν τις προϋποθέσεις, για να σκοράρουν.
 Ο Παπαδόπουλος επιχείρησε τη σέντρα και ο Βειδαμεινίδης ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καραναστάση.
Σημαντική ευκαιρία δημιουργείται στο 26΄για τους γηπεδούχους, όταν ο Νάιντος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα προς τον τερματοφύλακα Παπατολίκα, ο Γρηγορίου που «κυνήγησε» τη φάση προλαβαίνει την μπάλα λίγο πριν τη γραμμή του άουτ, αλλά στο πλασέ του που επιχειρεί σε κενή εστία, η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Στο 44' σε δυνατό σουτ του Κουβελά, η μπάλα περνάει σύριζα άουτ.
Στην επανάληψη ο Τύρναβος μπήκε πιο ορεξάτος στον αγώνα και προσπάθησε κυρίως από τα πλάγια και με σέντρες να βρει λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 48΄, από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Μάγγου, ο Γεωργατζιάς με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Παπατολίκα, εκείνος έδιωξε σωτήρια και με υπερένταση την μπάλα, προ του Κράββαρη που ήταν σε θέση βολής για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1-0
Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους που προσπαθούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων, στο 71΄ ο Τύρναβος 2005 έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Ο Ηλίας Χριστοδούλου που πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς, ξεχύθηκε, με πολλές δυνάμεις στην αντεπίθεση, απέφυγε και τον τερματοφύλακα, αλλά στο πλασέ που έκανε, σαν από μηχανής θεός έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος ο αρχηγός των Ποντίων Παπαγιαννόπουλος.
Μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Τυρνάβου προσπάθησαν για το γκολ αλλά πότε οι αμυντικοί και πότε ο τερματοφύλακας έδιωχναν την μπάλα. Κατάφεραν έτσι οι φιλοξενούμενοι να κρατήσουν το μηδέν, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έπαιξαν και το…χαρτί των καθυστερήσεων για να μείνει στο 0-0 το αποτέλεσμα, κάτι που τελικά και έγινε.
Στη συνέχεια θα χρειασθεί μεγαλύτερη προσπάθεια, διότι όπως φάνηκε και από τα χθεσινά αποτελέσματα της 18ης ημέρας, όλες σχεδόν οι ομάδες παρουσιάζονται ισοδύναμες και κανένα παιχνίδι δεν θα είναι ευκολο.
ΑΤΥΧΟΣ Ο ΚΟΤΑΡΕΛΑΣ
Η ατυχία χτύπησε τον Κώστα Κοταρέλα του Τυρνάβου , ο οποίος τραυματίσθηκε στο 35΄της χθεσινής αναμέτρησης και αντικαταστάθηκε από τον Αλέκο Κουβελά.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της τυρναβίτικης ομάδας, ο ποδοσφαιριστής υπέστη μερική διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και καταβάλλονται προσπάθειες να παίξει την Κυριακή στη Σκύδρα, αλλά μάλλον δύσκολα θα προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από την ομάδα του Τυρνάβου φιλότιμες προσπάθειες κατέβαλαν οι Κλάζογλου, Τσρμπατζίδης, Κράββαρης, ενώ από την Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης ξεχώρισαν οι Παπαγιαννόπουλος, Παπατολίκας, Νάιντος, Βειδαμενίδης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του Τσενεκίδη (Δράμας), ενώ ιδιαίτερα προβλήματα δεν είχαν και οι συνεργάτες του κ. Μπουτζουκίδης (Δράμας), Στάγκος (Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Θ. Μάγγος, Κουβελάς (Τύρναβος 2005), Παπατολίκας, Λιόλιος, Βειδαμεινίδης (Α.Ε.Ποντίων Κατ).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Σκούπρας Κ., Τσορμπατζίδης, Κλάζογλου, Γεωργατζιάς, Μάγγος Θ., Κράββαρης, Κοταρέλας (35' λ.τ. Κουβελάς), Μάγγος Κ., Γρηγορίου (76' Κωστούλας), Μουρατίδης (46' Χριστοδούλου).
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Παπατολίκας, Παπαστεργίου, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Νάιντος, Τροΐρης, Λιόλιος, Παπαδόπουλος (77' Μιχαηλίδης), Βειδαμεινίδης (64' Σαββίδης), Ελευθεριάδης (74΄Μποταΐτης) , Βελώνης.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Μετά το παιχνίδι οι προπονητές των δύο ομάδων, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Μιχάλης Ζιώγας (Τυρνάβου 2005): «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ξέραμε ότι έχει μια καλή και οργανωμένη άμυνα, μια ομάδα που παίρνει εκτός έδρας πολλά αποτελέσματα στο 0-0. Νομίζω ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, απεναντίας βελτιωθήκαμε πάρα πολύ στο δεύτερο.
Από κει και πέρα πιστεύω ότι δεν ήμασταν άτυχοι, αλλά θα έλεγα ότι είναι ανικανότητα του ποδοσφαιριστή όταν βρίσκεται μόνος του με τον τερματοφύλακα και να μην μπορεί να κάνει το γκολ.
Είχαμε την υπεροχή, δημιουργήσαμε άλλες δυο τρεις φάσεις, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν κερδίσαμε. Χρειάζεται σοβαρότητα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο».
-Μεταγραφές άλλες θα γίνουν;
«Όταν υπάρχει κάποιος καλός ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα, νομίζω ότι θα μας ενδιαφέρει. Από την άλλη πλευρά είμαι στεναχωρημένος γιατί με απασχολεί και ο τραυματισμός του Κοταρέλα, δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή κατά πόσο σοβαρός είναι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο πιστεύαμε πάρα πολύ, ήμασταν άτυχοι και σε αυτό το σημείο. Δεν πειράζει όμως, είμαστε γεννημένοι και μαθημένοι για τα δύσκολα και θα συνεχίσουμε».
Γιώτης Σταματόπουλος (Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης): «Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, σε πρώτο βαθμό. Ο Τύρναβος είναι μια καλή ομάδα και έχει μια δύσκολη έδρα. Πήραμε ένα βαθμό, όμως δεν είδαμε και ποιοτικό παιχνίδι. Αυτό που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι κάτω από τη γραμμή είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, στο πρώτο ημίχρονο εμείς είχαμε έναν ελαφρύ έλεγχο, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Τύρναβος ήταν ελάχιστα καλύτερος. Και οι κλασικές ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Βειδαμεινίδη από πολύ καλή θέση και με κεφαλιά δεν κατάφερε να μας βάλει μπροστά στο σκορ, από την άλλη όμως σταθήκαμε τυχεροί όπου από ένα κόρνερ δικό μας βρέθηκε στην αντεπίθεση ο παίκτης του Τυρνάβου (σ.σ.Χριστοδούλου), που βγήκε τετ-α-τετ και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον αντίπαλό μας. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Επανομή - Φωκικός 2-0
Κοζάνη - Εορδαϊκός 2-1
Τύρναβος - ΑΕ Ποντίων 0-0
Γιαννιτσά - Μακεδονικός 1-0
Νίκη Βόλου - Αετός Σκύδρας 0-0
Κρανούλα - Ναυπακτιακός 0-2
Ζάκυνθος - Καλλονή 2-1
Μέγας Αλέξανδρος - Φιλιππιάδα 3-0
* Ρεπό έχει ο Οδυσσέας Αναγέννησης
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. Καλλονή    32
 2. Επανομή   31
 3. Φωκικός    29
 4. Νίκη Βόλου           27
 5. Γιαννιτσά   25
 6. Δόξα Κρανούλας 24
 7. Αετός Σκύδρας     23
8. Τύρναβος   22
9. Εορδαϊκός 22
10. Κοζάνη     21
11 . Ζάκυνθος            21
12. Πόντιοι Κατερίνης            19
13 . Μέγας Αλέξ.Ηράκλειας 19
14 . Ναυπακτιακός    19
15. Οδυσσέας Αναγέννησης            17
16. Φιλιππιάδα          17
17. Μακεδονικός       14
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass