ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

Δύο διεθνή φιλικά παιχνίδια στο Αλκαζάρ

* ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ U-18 ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ * ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2011 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
Με απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ύστερα από αίτημα της Ε.Π.Σ.Λ., επελέγη η πόλη της Λάρισας σαν τόπος διεξαγωγής δύο διεθνών φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων, μεταξύ των Εθνικών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων Ελλάδας και Ουγγαρίας, Νέων U-18 ετών και ανατέθηκε στην Ε.Π.Σ. Λάρισας η διοργάνωση των δύο αυτών αγώνων.
Οι ενδιαφέροντες αγώνες θα γίνουν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (γήπεδο Αλκαζάρ), τις ερχόμενες Τρίτη και Πέμπτη, ώρα 16.00.
Η είσοδος των φιλάθλων στους παραπάνω αγώνες θα είναι ελεύθερη, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν το άθλημα και ειδικότερα όταν αυτό διεξάγεται με τη συμμετοχή των νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών δύο εθνικών συγκροτημάτων, που έτσι κι αλλιώς αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον τους.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, καλεί τους φιλάθλους της πόλης και του Νομού μας να προσέλθουν στο Στάδιο Αλκαζάρ, τις παραπάνω αναφερόμενες μέρες και ώρες για να παρακολουθήσουν τα ενδιαφέροντα διεθνή παιχνίδια.
Ιδιαίτερη πρόσκληση – προτροπή απευθύνεται προς τους υπεύθυνους των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών και τμημάτων υποδομής των σωματείων του Νομού, όπως ομαδικά προσέλθουν στους εν λόγω αγώνες, για να δώσουν τη δυνατότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους να απολαύσουν το ποδοσφαιρικό θέαμα, που ενδεχόμενα να ευελπιστούν να συμμετάσχουν κι αυτοί στο εγγύς μέλλον.
Επίσης, ευκαιρία για ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον «απόγευμα», δίνουν οι δύο αυτοί διεθνείς ποδοσφαιρικοί αγώνες στους μαθητές των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων της πόλης και της περιοχής και πιστεύουμε ότι θετικοί σ΄ αυτή την προτροπή θα είναι όλοι οι διευθυντές των παραπάνω βαθμίδων Εκπαίδευσης.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης ευελπιστεί ότι η πετυχημένη διοργάνωση του συγκεκριμένου διεθνούς αγώνα με την αθρόα παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο, θα αποτελέσει σίγουρα αιτία για την μελλοντική ανάθεση στη Λαρισινή Ένωση και άλλων μεγάλων διεθνών συναντήσεων, φιλικών και επίσημων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass