ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Νικηφόρο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο

* ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ(15:00)

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2011 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
Αποφασισμένος να κατακτήσει εύκολα ή δύσκολα τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας(2ος όμιλος), ο Τύρναβος 2005 υποδέχεται σήμερα και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.
Οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και με τη βοήθεια των φιλάθλων, αναμένεται να πετύχουν τον στόχο τους και να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία, την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι πάντως κρύβει πολλές παγίδες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ζημιά.
Χρειάζεται λοιπόν οι παίκτες του Μιχάλης Ζιώγα να αγωνιστούν με πάθος, σοβαρότητα και πειθαρχία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ώστε να φτάσουν στην επιτυχία.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις το Μιχάλη Μπίζιου συνεργάτη του κ.Ζιώγα, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, καθώς οι ομάδες γνωρίζουν καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού και έγιναν παράλληλα μεταγραφές. Εμείς πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και σίγουρα στη σημερινή αναμέτρηση θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενόψει της συνέχειας που θα είναι δύσκολη. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για ποδόσφαιρο και ελπίζω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο, δείχνοντας μια καλή εικόνα και να το συνδυάσουμε αυτό, με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Δημήτρης Σιάτρας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκεται ο Μάκης Γκαραγκούνης και ο τιμωρημένος Κωστέλλος.
Επανέρχεται ο Κώστας Μάγγος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για το σημερινό παιχνίδι.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Γεωργαντζιάς, Κλάζογλου, Σκούπρας Κ., Σκούπρας Βασ., Τζορμπατζίδης, Μάγγος Κ., Μάγγος Αθ., Γρηγορίου, Αντωνόπουλος, Αθανασούλης, Κουβελάς, Κράββαρης, Μουρατίδης, Κωστούλας, Αλεξίου, Κοταρέλλας, Χριστοδούλου.
*Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης Γιώτης Σταματόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, για τη συγκεκριμένη εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος.
* Στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Τύρναβος 2005 ηττήθηκε στην Κατερίνη, με σκορ 2-1.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον σημερινό αγώνα Τύρναβος 2005-ΑΕ Ποντίων Κατερίνης θα διυθύνουν οι παρακάτω διαιτητές: Τσενεκίδης Γ., Μπουτζουκίδης (Δράμας), Στάγκος Δ. (Μακεδονίας), 4ος Μάστακας Γ. (Μακεδονίας), παρ. Τσίτσιος Χ. (Θεσπρωτίας).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Το πρόγραμμα της 18ης ημέρας και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Επανομή-Φωκικός   
Κοζάνη-Εορδαϊκός   
Τύρναβος-Πόντιοι Κατερίνης
Γιαννιτσά-Μακεδονικός   
Νίκη Βόλου-Αετός Σκύδρας 
Δόξα Κρανούλας-Ναυπακτιακός   
Ζάκυνθος-Καλλονή 
Ηράκλεια- Φιλιππιάδα  
*Ρεπό έχει ο Οδυσσέας Αναγέννησης  
 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. Καλλονή    19-7     32
 2. Φωκικός     26-15   29
 3. Αναγέννηση Επανωμής      19-12   28
 4. Νίκη Βόλου            16-13   26
 5. Δόξα Κρανούλας   14-9     24
 6. Αετός Σκύδρας      18-15   22
 7. Εορδαϊκός 14-12   22
 8. Αναγέννηση Γιαννιτσών    10-13   22
 9. Τύρναβος   18-17   21
10. Κοζάνη      17-20   18
 11. Πόντιοι Κατερίνης           10-14   18
 12. Ζάκυνθος 10-14   18
13. Εθνικός Φιλιππιάδας         9-12     17
 14. Οδυσσέας Αναγέννησης 15-23   17
15. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας    21-23   16
16. Ναυπακτιακός Αστέρας    11-19   16
17. Μακεδονικός        13-22   14
* Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έχει επιβάλει στη Νίκη Βόλου ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, αλλά η απόφαση αυτή δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη διοργανώτρια αρχή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass