ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ, ΤΕΟ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Χαρτοπόλεμος...

* ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΧΘΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2011 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
Μπορεί να θέλουμε κανένα μήνα για τις Απόκριες, όμως στη Λάρισα έχουμε χαρτοπόλεμο από τώρα. Φυσικά όχι κανονικό χαρτοπόλεμο αλλά χαρτοπόλεμο... ανακοινώσεων ανάμεσα στον Αμπελώνα και τον Φοίνικα. Η αντιπαράθεση των δύο συλλόγων ξεκίνησε από την Κυριακή το βράδυ και χθες συνεχίστηκε με ακόμα πιο έντονο ρυθμό. Συγκεκριμένα είχαμε τον Φοίνικα να περνάει στην αντεπιθεση και μάλιστα από... τρεις πλευρές. Η πρώτη ήταν από τον αρχηγό του συλλόγου τον Τεό Λιάκο που θέλησε να απαντήσει στα όσα είπε στην «Ε» ο πρόεδρος του Αμπελώνα, Άρης Σουμπενιώτης. Οι άλλες δύο ήρθαν από τη διοίκηση του Φοίνικα και «χτύπησαν» στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας και την ΚΕΔ/ΕΟΚ.
«ΜΙΛΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ»
Ο Τεό Λιάκος ζήτησε με επίσημη δήλωσή του... δύο λεπτά δημοσιότητας (έτσι ήταν ο τίτλος της) και φυσικά τα πήρε. Η δήλωσή του στάθηκε στο γεγονός πως ο αθλητής μιλάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τις δηλώσεις κάποιου παράγοντα, έχω μάθει να μιλάω μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άλλωστε όλοι έχουν το δικαίωμα για 2 λεπτά δημοσιότητας.
Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Φοίνικα και Αμπελώνα είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι και στο τέλος κέρδισε ο πιο τυχερός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους Λαρισαίους και στους Αμπελωνίτες φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, όπως και στους παίκτες και των 2 ομάδων για την κόσμια συμπεριφορά τους και το καθαρό παιχνίδι τους.
 Αν η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της και δεν καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο χθεσινό φύλλο) στην απαράδεκτη συμπεριφορά 5-6 ανεγκέφαλων, σήμερα θα μιλούσαμε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα.
Εύχομαι στην ομάδα του Αμπελώνα να συνεχίσει να έχει την τύχη με το μέρος της και σε συνδυασμό με την αξία των παικτών της να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στη Β’ Εθνική για το καλό και μόνο του μπάσκετ της περιοχής μας που περνάει δύσκολες στιγμές».
«ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ»
Όσον αφορά τώρα στη διοίκηση του Φοίνικα προχώρησε σε έγγραφες διαμαρτυρίες τόσο για τη διαιτησία όσο και για τη "φιλοξενία" του αγώνα της περασμένης Κυριακής και κύριο στοιχείο αυτών ήταν το «καμία ανοχή στην αλητεία».
Συγκεκριμένα απέστειλε επιστολή στην επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (με κοινοποίηση σε Γ.Γ.Α., Ε.Ο.Κ. και Ο.Δ.Κ.Ε.) ζητώντας την άρση της φίλαθλης ιδιότητας όσων πρωτοστάτησαν στους προπηλακισμούς των παικτών της ομάδας.
«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Σ. Αμπελώνα κ. Σουμπενιώτης Αριστείδης μαζί με μέλη του Δ.Σ. καθώς και εξοργισμένοι οπαδοί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα περιύβριζαν και προπηλάκησαν παίκτες του Φοίνικα μπροστά στα αδιάφορα βλέμματα της οικείας αστυνομικής δύναμης, του γυμνασίαρχου του αγώνα κ. Γκανάτσιου Θεόδωρου και των διαιτητών κ.κ. Καρακατσανίδη και Ελευθεριάδη αλλά και παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ελλάδας κ. Καφφέ Ηλία» αναφέρει απόσπασμά αυτής.
Επίσης επιστολή εστάλη και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (με κοινοποίηση στην Ο.Δ.Κ.Ε.) ζητώντας την τιμωρία του διαιτητή Καρακατσανίδη και την εξαίρεσή του από τους επόμενους αγώνες της ομάδας. Ένας μέρος αυτής αναφέρει τα παρακάτω: «Έχουμε εντοπίσει πάνω από 30 φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα στις οποίες ο «κύριος» Καρακατσανίδης πήρε λάθος απόφαση ή δεν πήρε καμία απόφαση (όλες εις βάρος μας), αλλά προτιμήσαμε να σας στείλουμε αμοντάριστο το dvd του αγώνα ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του. Πέρα όμως από τις λάθος ενέργειές του, στόχευσε στο να εξοντώσει αγωνιστικά βασικούς παίκτες μας (π.χ. Γιούδας Νο 6) και δεν προστάτευσε την ομάδα μας από του Διοικητικούς του Γ.Σ. Αμπελώνα που ό,τι ώρα ήθελαν έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας τους παίκτες μας, χωρίς καν να διακόψει τον αγώνα ή να γράψει κάτι στο Φ.Α. Το μόνο που παρατήρησε ήταν η διαμαρτυρία του παράγοντα της ομάδας μας κ. Βαλιώτη στο τέλος του αγώνα χωρίς να πάρει είδηση την επίθεση που δέχτηκαν οι παίκτες μας μετά τη λήξη του αγώνα από οπαδούς και διοικητικούς των γηπεδούχων».
* Οσον αφορά δηλώσεις σε χθεσινό δημοσίευμα της «Ελευθερία» η διοίκηση του Φοίνικα ανέφερε πως «απαξιώνει να ασχοληθεί με ανθρώπους που είναι ασήμαντοι τόσο οι ίδιοι όσο και οι απόψεις τους».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass