ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ

Το ντέρμπι συνεχίζεται εκτός γηπέδου...

* ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΑΡΗ ΣΟΥΜΠΕΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑΜΕ...»* ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΕ ΚΕΔ/ΕΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2011 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
Του Κ. Γκιάστα
Το πρώτο μέρος του μπασκετικού λαρισινού ντέρμπι ανάμεσα στον ΓΣ Αμπελώνα και τον Φοίνικα τελείωσε την Κυριακή κατά τις 8 το βράδυ και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους. Από εκεί και μετά όμως άρχισε το δεύτερο μέρος που φαίνεται πως θα διαρκέσει για πολύ ακόμα.
Μετά τη λήξη του αγώνα λοιπόν εκτυλίχθηκαν διάφορα γεγονότα που φέρνουν τους δύο συλλόγους σε έντονη αντιπαράθεση. Αρχικά οι φίλαθλοι των γηπεδούχων και η αποστολή των φιλοξενουμένων ήρθαν στα χέρια λίγο πριν οι παίκτες του Φοίνικα μπουν στα αποδυτήρια.
Στη συνέχεια και λίγο πριν τα μεσάνυχτα η διοίκηση του Φοίνικα Λάρισας ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας πως είναι έντονα δυσαρεστημένη από τη διαιτησία και τη φιλοξενία του Αμπελώνα.
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Χθες όμως έφτασε στα γραφεία της «Ε» απάντηση από την πλευρά των ανθρώπων του Αμπελώνα. Μια ανακοίνωση υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο του συλλόγου, Αριστείδη Σουμπενιώτη η οποία έχει σαν τίτλο το εξής:
«Πολύ γελάσαμε με τα δημοσιευθέντα απ’ την ιστοσελίδα του Φοίνικα».
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση απαντάει σε όσα έθιξε η διοίκηση του Φοίνικα αναφέροντας τα παρακάτω: «Κύριοι, το άλλο με τον Τοτό (προσοχή όχι Τεό) το ξέρετε;
Και για να σοβαρευτούμε. Υπάρχει και video, αν θέλουν τους το στέλνουμε και ας καθίσουν αντικειμενικά να κρίνουν τι έδωσαν σ’ αυτούς οι διαιτητές και τι δεν έδωσαν σε εμάς. Αλλά έτσι είναι, το ίδιον της φυλής υπαγορεύει ότι για την ανικανότητα τη δική μας πάντα κάποιος άλλος φταίει.
Όσο για τα κέντρα αποφάσεων, λέτε κύριοι του Φοίνικα εμείς, μια νεοφώτιστη ομάδα, να είμαστε πιο κοντά σ’ αυτά απ’ ό,τι εσείς που παίζετε πέντε χρόνια σ’ αυτή την κατηγορία; Ή λέτε αυτά τα κέντρα να θέλουν να προωθήσουν μια ομάδα της επαρχίας, όπως είναι ο Αμπελώνας, απ’ ό,τι μιας πόλης όπως η Λάρισα ή ο Βόλος;
Στο τελευταίο παιχνίδι επιστρατεύσατε τον κ. Τζανακούλη και εις ανώτερα, στο επόμενο επιστρατεύστε τον κ. Αγοραστό και γιατί όχι τον πρωθυπουργό. Σοβαρευτείτε λοιπόν.
Για το τυχερό σουτ που «έκρινε» τον αγώνα έχω να απαντήσω ότι η τύχη ήταν συντριπτικά με το μέρος σας, γιατί η ομάδα μας λόγω του ότι πυροδοτήσατε τον αγώνα με τις δημοσιεύσεις όλης της εβδομάδας, δεν έπιασε τη γνωστή της απόδοση, επιφυλασσόμαστε όμως για το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι.
Τέλος, η σχολή που ανοίξατε και διδάσκει το φίλαθλο πνεύμα μπορεί αν θέλει να παρακολουθήσει σεμινάρια απ’ τη δική μας που διδάσκει σοβαρότητα ομάδας και παικτών».
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΚΕΔ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ
Όσον αφορά στον Φοίνικα τώρα σήμερα το πρωί αναμένεται να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας αρχικά στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ (με κοινοποίηση στην ΟΔΚΕ) για την διαιτησία του κ. Καρακατσανίδη από το Κιλκίς με την οποιά θα ζητάει την τιμωρία του αλλά και να μην ξανασφυρίξει τον Φοίνικα. Επιστολή διαμαρτυρίας όμως θα στείλει και στην Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας (κοινοποίηση σε ΟΔΚΕ, ΕΟΚ, ΓΓΑ) μέσω της οποίας θα περιγράφει τα όσα συνέβησαν από την δική τους πλευρά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass